Keystone logo
Irland

Bästa universiteten för Bachelor Program i Irland 2023

Antal institutioner: 79
  • Cork, Irland

  Ett ledande universitet för spetskompetens och forskning. Rankad bland de bästa 1,1 % av universiteten över hela världen* och #1 i Europa för IMPACT*. Säkert, vänligt och det enda infödda engelsktalande landet i EU. 2 års "stay back" arbetsvisum för studenter utanför EU och fantastiska praktikmöjligheter för alla!

  • Limerick, Irland

  University of Limerick är ett distinkt, banbrytande och anslutet universitet som formar framtiden genom att utbilda och ge människor möjlighet att möta morgondagens verkliga utmaningar.

  • Dublin, Irland

  Det finns så många anledningar till att en internationell masterstudent skulle vilja studera på Irland och vid University College Dublin (UCD). Irland är en idealisk destination för en internationell student som vill ha en utbildning i världsklass i ett progressivt, innovativt land med lovande karriäralternativ. Det är också perfekt för studenter som är intresserade av fantastiska landskap, vackra kust- och bergspromenader, gammal kultur och arkitektur.

  • Dublin, Irland

  Independent College har det perfekta läget för studentlivet i Dublin: vi är mitt i stadens centrum, omgivna av kulturella, akademiska och fritidsattraktioner. Independent Colleges primära mål är att föra våra studenter genom lärandeprogram som är relevanta, stanna hos dig för alltid, är grunden för din framtida framgång och resultera i kvalifikationer som är mycket respekterade inom ditt valda område. När du är klar kommer din grundutbildning, forskarutbildning eller yrkesutmärkelse inom de olika disciplinerna att erkännas var du än går, både i Irland och utomlands. Vi är en målfokuserad, karriärinriktad högskola. Vi är stolta över vår personliga undervisning, levererad till högsta akademiska standarder i en interaktiv inlärningsmiljö av högt kvalificerad och vänlig lärare.

  • Perth, Storbritannien
  • Shetland, Storbritannien
  • + 11 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Irland
  • Dublin, Irland

  Pulse College grundades 1990 och erbjuder de högsta standarderna för yrkesutbildningskurser inom ljud, musik, film, spel och animering. Med kurser som utformats och levererats av erfarna yrkesverksamma, ligger Pulse i framkant inom yrkesutbildningskurser. Högskolan är internationellt erkänd för sina faciliteter i världsklass, standarden på sina utbildningsprogram och kvaliteten på sina akademiker.

  • Manchester, Storbritannien
  • Budapest, Ungern
  • + 62 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Irland

  Chevron Training är en ledande leverantör av ackrediterad vidareutbildning och högre utbildning inom hälso- och sjukvården och tidiga åldersomsorg och utbildning. Vi är specialiserade på leverans av online-vård- och vårdkurser, skräddarsydda för att tillgodose våra elevers behov.

  • Dublin, Irland

  National Institute for Bioprocessing Research and Training (NIBRT) är ett globalt kompetenscentrum för utbildning och forskning inom biobearbetning. NIBRT ligger i en ny anläggning i världsklass i Dublin, Irland. Denna anläggning är specialbyggd för att noggrant replikera en modern biobearbetningsanläggning med toppmodern utrustning.

  • Thomas Street, Irland

  National College of Art and Design har en unik position inom konst- och designutbildning i Irland och erbjuder det bredaste utbudet av konst- och designgrader på grundnivå och forskarutbildning. Många av de viktigaste irländska konstnärerna, formgivarna och konstlärarna har studerat eller undervisat på högskolan. Det har länge varit den centrala och viktigaste utbildningsinstitutionen för konst och design på Irland.

  • Dromthacker, Irland

  Institute of Technology Tralee (IT Tralee) grundades 1977 som Regional Technical College, Tralee och 1992 blev det Institute of Technology, Tralee. Institutet har för närvarande 3 500 heltids- och deltidsstudenter, sysselsätter 350 anställda och ger ett ekonomiskt bidrag på cirka 60 miljoner euro årligen till den lokala ekonomin.

  • Dublin, Irland

  Warnborough College (Irland) är en oberoende högskola som erbjuder kvalifikationer genom distansutbildning. Det grundades i Irland 1997, men dess rötter går tillbaka till Oxford, där Warnborough College (UK) grundades 1973. Idag finns det två oberoende högskolor under varumärket Warnborough som erbjuder unika inlärningsmöjligheter för ett brett utbud av studenter från runt världen.

  • Galway, Irland

  National University of Ireland (NUI) Galway School of Law, som grundades 1849, levererar innovativ juridisk utbildning i en dynamisk skola som ägnar sig åt effektiv, högkvalitativ juridisk forskning. Med 800 grund- och doktorander, över 40 anställda, en rad grund- och forskarutbildningar och spännande kliniska juridiska utbildningsmöjligheter, betonar skolan studentfokuserad, forskningsstyrd undervisning som levereras i en stödjande och intellektuellt utmanande miljö.

  • Dublin 2, Irland

  Välkommen till Trinity College Dublin The Loyola Institute , som är dedikerat till utbildning och forskning inom teologi i den expansiva katolska traditionen. Vårt centrala intresse är den kreativa korsningen där teologi, kyrka och samhälle möts. Teologi är ett fascinerande och viktigt ämne.

  • Dublin, Irland

  Som en av Europas längst etablerade hälso- och näringskollegor fokuserar vi enbart på utbildning och utbildning i kost, livsstilshantering och coachning - det är vår passion och vi vill också att det ska bli din. Älskar du näring och hälsa? Vårt team hjälper dig att förvandla din passion till en spännande, flexibel och givande karriär.