Keystone logo
Guatemala

Bästa universiteten för Bachelor Program i Guatemala 2024

Antal institutioner: 3
  • Quetzaltenango, Guatemala

  För att skapa ett universitet i Quetzaltenango vars mål var att utbilda sina studenter med en filosofi baserad på frihet, som syftar till att bygga ett fritt, fridfullt samhälle med hög akademisk nivå och som också skulle vara benägen att erbjuda karriärer som förbereder sina studenter. studenter för att möta framtidens utmaningar, utvidgningen av Francisco Marroquín University i staden El Alto grundades 1994. University of the West skulle vara en fortsättning på den doktrinära inriktningen på utvidgningen av Francisco Marroquín University när den drog sig tillbaka från Quetzaltenango. Det grundades av en grupp affärsmän och yrkesverksamma i Quetzaltecan, som bildade förvaltningsrådet för dess skapande och initierade motsvarande förfaranden för dess godkännande. Några var tidigare studenter och professorer i UFM och medlemmar i Superior Council som sa att universitetet hade utsetts att leda och administrera med ekonomiskt oberoende. Förvärvet av mark för inrättandet av Universidad de Occidentes centrala huvudkontor börjar och parallellt med detta, arbetet och samordningen som innebär att två förlängningar öppnas i Guatemala City och i avdelningarna Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango och San Pedro-avdelningen i San Marcos. Det började sin verksamhet som sådan i staden Quetzaltenango 2010 när rådet för högre privat utbildning godkände sin verksamhet och det publicerades i officiella tidningen den 3 mars 2010. Uppdraget för universitetet är undervisning och spridning av filosofin. of Liberty med personligt ansvar inom alla områden av mänskligt liv för att bidra till mänsklighetens materiella och andliga framsteg.

  • Guatemala City, Guatemala

  Universidad InterNaciones är ett centrum för högre utbildning i världsklass för sin akademiska excellens, vilket underlättar den integrerade bildandet av varelsen, vilket uppmuntrar sökandet efter sanning, skönhet och gott. Det främjar utvecklingen av intelligens, tanke, kreativitet och viljan att förutse de utmaningar som dagens samhälle och dess framtida prognoser ger.

  • Guatemala City, Guatemala

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...