We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Förenade arabemiraten

Bästa universiteten för Bachelor Program i Förenade arabemiraten 2024

Antal institutioner: 23
  • Ajman, Förenade arabemiraten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • North Ras Al Khaimah, Förenade arabemiraten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Canadian University Dubai (CUD) erbjuder grund- och forskarutbildning baserade på en världsledande internationell läroplan. Beläget i stadens pulserande affärsdistrikt, ger CUD studenter den unika möjligheten att få en förstklassig kanadensisk utbildning samtidigt som de upplever den dynamiska livsstilen i Dubai, Förenade Arabemiraten.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Abu Dhabi, Förenade arabemiraten

  Khawarizmi International College (KIC) grundades 1985 och är en institution för högre utbildning i UAE som är ackrediterad av utbildningsministeriet. Sedan starten har KIC gett studenterna en mängd olika möjligheter som syftar till att avancera sin utbildning och öppna dörrar till en framgångsrik framtid.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  AUE inrättades 2006 med ackreditering från Commission of Academic Accreditation (CAA) under paraplyet från ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning i Förenade Arabemiraten. AUE har upplevt ökade studentanmälningar från 25 länder och följer den amerikanska modellen för högre utbildning med ett allmänutbildningsprogram och kredittimmarsystem. Universitetet har sju högskolor - medier och masskommunikation, företagsekonomi, juridik, design, datorinformationsteknik, säkerhet och globala studier och utbildning - med program som tillgodoser nuvarande och framtida marknadsbehov. Studenter väljer bland olika inriktningar, varav många är unika i Mellanöstern. Kända professorer med doktorer från hela världen bygger elevernas självförtroende, kunskap och färdigheter med en rad grund- och forskarutbildningar. American University in the Emirates (AUE) är dedikerat till att vara en av de ledande högre utbildningsinstitutionerna lokalt och regionalt, vilket ger en integrerad Pathway för studenter att bli kreativa, effektiva och produktiva medlemmar i samhället.

  • Academic City, Förenade arabemiraten

  University of Birmingham har utmanat och utvecklat stora sinnen i mer än ett sekel. På universitetets campus i Dubai är vi dedikerade till att leverera en förstklassig inlärningsupplevelse ledd av akademiker som är experter inom sitt område.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  SAE, med 47 campus i 23 länder, har satt upp det globala riktmärket för kreativ medieutbildning sedan 1976. SAE Dubai erbjuder stolt TEQSA-ackrediterade kandidatexamen i 5 discipliner - Animation, Audio, Design, Film och spel, förutom en kort kurs certifikat. SAE erbjuder australiensiska ackrediterade kandidatexamen.

  • Ajman, Förenade arabemiraten

  University College of Mother and Family Sciences är en privat, privat, privat akademisk institution inom det privata högre utbildningssystemet, som har en oberoende juridisk personlighet och arbetar för att uppnå de mål och mål som ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning beskrivs i bestämmelser i federal lag nr (4) från 1992 om inrättande och organisation av ministeriet för högre utbildning och vetenskaplig forskning och de beslut som utfärdats för att genomföra det.

  • Al Nahyan, Förenade arabemiraten

  Higher Colleges of Technology (HCT) grundades 1988 och är Förenade Arabemiratens största tillämpade högre utbildningsinstitution och landets första godkända ekonomiska ekonomiska frizon, vilket ger den möjlighet att utexaminera företag i linje med direktiven från UAE: s kloka ledarskap.

  • Sharjah, Förenade arabemiraten

  Al Qasimia University strävar efter att vara en distinkt, mångkulturell, akademisk fyr som lyfter vetenskap, litteratur och dialogens värden. Det styrs i allt det gör av grunden för tolerant islam och dess läror som är öppna för hela världen.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  SAE, med 47 campus i 23 länder, har satt det globala riktmärket för kreativ medieutbildning sedan 1976. SAE Dubai erbjuder stolt TEQSA-ackrediterade kandidatexamen inom 5 discipliner - Animation, Audio, Design, Film och spel, förutom en kort kurs certifikat. SAE erbjuder australiensiska ackrediterade kandidatexamen. SAE är världens ledande lärare inom kreativa medieindustrier. Grundades 1976 och nu spänner vi över hela världen med 47 campus i 23 länder. I Dubai erbjuder SAE kurser för mer än 300 studenter.

  • Dubai, Förenade arabemiraten

  Genom kvalitetsundervisningsprocessen, kreativitet, innovation, flexibilitet, synergi mellan teoretiskt och praktiskt arbete kommer UNIVERSITY OF MODERN SCIENCES-CKM MOSTAR att svara på samhällets krav och utvecklingstrender inom olika områden. Det kommer kontinuerligt att övervaka och analysera de övergripande akademiska aktiviteterna och andra aktiviteter för att säkerställa en hög utbildningsnivå.

  • Academic City, Förenade arabemiraten

  Beläget i hjärtat av Academic City i Dubai, är Al Ghurair University (AGU) ett globalt ackrediterat universitet som erbjuder grund- och forskarutbildningsprogram av internationella standarder som är skräddarsydda för att förse studenter med rätt kompetens för att tillgodose efterfrågan från den dynamiskt utmanande världen.

  • Al Ain, Förenade arabemiraten

  Välkommen till United Arab Emirates University (UAEU) - det första och främsta omfattande nationella universitetet i Förenade Arabemiraten. UAEU grundades 1976 av den avlidne Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan och strävar efter att bli ett omfattande, forskningsintensivt universitet och för närvarande registrerar cirka 13 000 studenter från Emirati och internationella.