Keystone logo
Egypten

Bästa universiteten för Bachelor Program i Egypten 2024

Antal institutioner: 9
  • قسم أول 6 أكتوبر, Egypten

  MSA University ger studenterna den första brittiska högskolan i Egypten och regionen Mellanöstern. Det hjälper dem också att förvärva kreativa förmågor och åtaganden för livslångt lärande. Vi tror att våra studenter examinerar med utvecklade skriv-, analytiska och kommunikationsförmåga som är viktiga för dem. MSA-akademiker blomstrar inte bara på sitt första jobb utan genom hela sin karriär.

  • Canal Mahmoudiah Street, Egypten

  Pharos University In Alexandria är engagerad i sin roll i samhällsutvecklingen genom att tillhandahålla en stabil och stimulerande miljö för utbildning och vetenskaplig forskning. Universitetet erbjuder en framstående utbildningstjänst genom att ge rättvisa möjligheter för alla studenter för att göra det möjligt för dem att uppnå hållbar utveckling inom alla samhällsskikt och optimera partnerskap med de nationella, regionala och internationella samfunden inom ett flexibelt system som möjliggör kontinuerlig utveckling och bevarande av samhällsvärden och etik samtidigt som vi följer den vetenskapliga och tekniska utvecklingen.

  • Km 22, Egypten

  Newgiza University (NGU) är ett tvärvetenskapligt privat universitet i Kairo, Egypten. NGU ligger på den legendariska Giza-platån, bara några minuter från de stora pyramiderna, och erbjuder universitetsutbildning i världsklass till studenter lokalt, regionalt och internationellt.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Egypten

  Sedan Misr International University grundades har vi åtagit oss akademisk distinktion och kvalitetsutbildning. När jag ser tillbaka på de senaste åren är jag stolt över universitetets prestationer och kontinuerliga strävan efter intellektuell, professionell och kreativ utveckling av sina studenter.

  • Beni Suef, Egypten

  NUB grundades i centrum av East New Beni Suef City, precis uppför Kairo-Beni Suef-vägen. I det ögonblick vi uppfattade hur mycket uppmärksamhet utbildning behöver, särskilt i Övre Egypten, är samma ögonblick som vi insåg att vår dröm att bygga NUB är uppnåelig. Ett universitet är en plats för att vårda ungdomar och förbereda utbildade generationer som vi kan anförtro utvecklingen av vårt älskade hemland till.

  • Cairo, Egypten

  Higher Institute for Engineering Technology and Business Administration har åtagit sig att erbjuda exceptionell akademisk miljö som hjälper studenter att få kunskap, färdigheter och yrkesetik för att konkurrera lokalt och i samarbete med de kanadensiska universiteten för att kvalificera akademiker att arbeta regionalt och internationellt. Institutet stöder vetenskaplig forskning och att få samhällets förtroende.

  • Cairo, Egypten

  Det moderna utbildningssystemet fick sina elever från Koranskolor och Al-Azhar när det uppstod, eftersom det fanns kommittéer som strövar runt i landet för att besöka Koranskolor och välja särskiljande elever för att gå med i moderna skolor, särskilda elever från Al-Azhar valdes också ut för att gå med gymnasier vid deras etablering, men snarare hade några turen att gå med i det uppdrag som Mohammed skickade för att studera i Frankrike.

  • El-Nahda, Egypten

  Prof. Ibrahim Abouleish (1937 - 2017) grundade SEKEM 1977, ett initiativ som främjar hållbar utveckling mot en framtid där varje människa kan utveckla sin individuella potential, där mänskligheten lever tillsammans i sociala former som återspeglar mänsklig värdighet och där alla ekonomiska aktiviteter är genomförs i enlighet med ekologiska och etiska principer. Som en del av sin vision grundade professor Abouleish Heliopolis University for Sustainable Development 2009; det första universitetet i Mellanöstern som förklarar hållbar utveckling som sin huvudsakliga vägledande rektor.

  • Cairo, Egypten

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...