Keystone logo
Ecuador

Bästa universiteten för Bachelor Program i Ecuador 2023

Antal institutioner: 9
  • Ecuador, Ecuador

  Universidad San Francisco de Quito USFQ är det ledande universitetet i Ecuador, rankat #1 i Ecuador och #51 i Latinamerika av QS World University Rankings. Vi är en aktiv akademisk gemenskap som vill utbilda och utveckla fritänkare, innovativa och kreativa ledare. Vi är en Liberal Arts, privat, ideell akademisk institution. USFQ fokuserar på att utbilda, forska och tjäna samhället genom Liberal Arts-filosofin, och integrerar alla intressenter i vårt samhälle. Mer än 8000 studenter är den vitala axeln för Universidad San Francisco de Quito USFQ, med människor från alla regioner och nationaliteter i Ecuador, tillsammans med internationella utbytesstudenter. USFQ erbjuder mer än 4000 akademiska kurser per år och mer än 50 huvudämnen i Liberal Arts-systemet.

  • Quito, Ecuador

  IMF Academic Institution är en internationell referens inom forskarutbildning med mer än 125 000 studenter och 5 000 företag bildade på 20 år. Kvaliteten och prestige för dess tjänster stöds av enheter som The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), Association of MBAs (AMBA) och EFQM +500-förseglingen.

  • Monterrey, Mexiko
  • Buenavista, Mexiko
  • + 35 Mer

  Tecnológico de Monterrey är en privat, ideell, oberoende institution som inte är släkt med politiska och religiösa partier. Det grundades 1943 tack vare visionen från den mexikanska affärsmannen Eugenio Garza Sada. Det har 31 campus och 21 huvudkontor och internationella kontaktkontor. Målet är att utbilda ledare med entreprenörsanda, mänskligt sinne och hög konkurrenskraft.

  • Los Vergeles, Ecuador

  State University of Milagro , i överensstämmelse med engagemanget för tjänsten för samhället Milagro, regionen och landet visar sina institutionella potentialer, strukturerade från universitetets grundläggande funktioner, betraktade som dess väsen. Undervisning som förstås som den grundläggande åtgärden i utövandet av det akademiska livet stöds av ett mänskligt team med utbildning och ett kall för att ta sig an utmaningen att utbilda människor med kritisk medvetenhet och social känsla. Forskning, kunskapsgenerator och lösningar på landets problem, framgår av utvecklingen av vetenskapliga projekt, indexerade publikationer, nationella och internationella artiklar och vetenskapliga tidskrifter för dess spridning. Länken till samhället förstås som överföring av teknik och tillämpning av kunskap i en effektiv lösning på samhällets problem.

  • Guayaquil, Ecuador

  Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil är dedikerad till att erbjuda utbildning av spetskompetens, främja formativ tillämpad forskning och utveckla ledare inom många discipliner. För studenter som vill undersöka de problematiska strukturer som landet och näringslivet står inför, erbjuder Universidad Tecnológica Empresarial de Guayaquil en enastående upplevelse genom våra forskningslinjer.

  • Loja, Ecuador

  Det privata tekniska universitetet i Loja grundades av Ecuadorian Marist Association (AME) den 3 maj 1971 och erkändes av den ecuadorianska staten enligt verkställande dekret 646, publicerat i det officiella registret nr 217 av den 5 maj 1971, det utgör som en självständig juridisk enhet under skydd av ”Modus Vivendi” som firas mellan Holy See och Ecuador, med hänsyn till kyrkans normer i dess organisation och regering. Universitetets mentor och första kansler var Marist-broren Santiago Fernández García och UTPL: s första rektor var ingenjören Alejo Valdivieso, som utsågs till universitetets huvudmyndighet den 3 oktober 1971. UTPL är en självständig institution , med ett socialt och offentligt syfte som förmedlar, utvecklar forskning med vetenskaplig-administrativ frihet och deltar i landets utvecklingsplaner. Det är en pionjär inom modalitet för distansutbildning sedan 1976 och öppnar möjligheten att få tillgång till en högre utbildning av hög kvalitet. 1997 överförde stiftet Loja universitetets ledarskap till institutet för Kristus Frälsaren, missionärerna och de ideologiska missionärerna så att de kunde leda det med total autonomi och i enlighet med Idente-karismen.

  • Valencia, Spanien
  • Barcelona, Spanien
  • + 4 Mer

  Den VIU är ett tekniskt universitet med en online klassrummet och audiovisuella undervisning. Genom datorskärmen och från var som helst i världen, / klass elever får realtid genom interaktiva videokonferenser som ger de bästa internationella experter.

  • Brattleboro, Amerikas förenta stater
  • Washington, DC, Amerikas förenta stater
  • + 13 Mer

  SIT Graduate Institute erbjuder internationellt fokuserade magisterexamen, certifikat, och professionella utvecklingsprogram inom konflikttransformation, internationell utbildning, hållbar utveckling, och TESOL. Sedan 1964 har SIT förberett proffs för att lyckas i interkulturella och internationella miljöer.

  • Guayaquil, Ecuador

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...