Keystone logo
Andorra

Bästa universiteten för Bachelor Program i Andorra 2024

Antal institutioner: 5
  • Encamp, Andorra

  Vatel Andorra International Hotel and Tourism School är en institution som har tillbringat 40 år med att förbereda framtida chefer och chefer för den internationella hotellbranschen. Hans utbildning består av en kandidatexamen i International Hotel Management. Vatel utbildning sträcker sig till 34 länder, med 55 skolor, med mer än 9 000 elever, 39 000 utexaminerade runt om i världen, 520 lärare och ett nätverk av viktiga samarbetspartners runt om i världen.

  • Andorra la Vella, Andorra

  Universitat Carlemany föddes med önskan att aktivt bidra till att tillhandahålla lösningar på en av de största utmaningarna som samhället står inför under detta århundrade: hållbar utveckling. Vårt mål är att tillsammans med stater, organisationer och individer bidra till utveckling som kan möta nutidens behov utan att kompromissa med kommande generationers förmåga att tillgodose sina egna behov. På detta sätt utgör Agenda 2030 för hållbar utveckling en av de centrala axlarna i Carlemany Universitys uppdrag och engagemang, både inom förvaltningsområdet och inom forskning och undervisning.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  Andorra Aviation Academy ligger i Furstendömet Andorra. Inspirerat av en grupp flygentusiaster undertecknades i juni 2015 ett avtal om att skapa detta unika flygprogram med Andorras regering och universitetet i Andorra.

  • La Massana, Andorra

  Känn oss! VÅR MISSION Att erbjuda en högskoleutbildning av hög kvalitet är vårt huvuduppdrag. Vi vill att människor som vill lära sig på ett flexibelt och bekvämt sätt, att de kan förbättra sina yrkeskunskaper och framför allt att de också kan växa och utvecklas ur ett mänskligt perspektiv. VÅR VISION AV UTBILDAREN Vårt pedagogiska förslag anser att utbildning och utbildning inte kan genomföras om det inte är med medicineringen från ett team av kompetenta, stödjande lärare, förenade i det uppdrag som de har anförtrotts och kan arbeta "tillsammans och genom förening" . Alla medlemmar i utbildningsgemenskapen är en del av detta team: lärare, forskare, administrativ och teknisk personal etc. VÅR VISION OM UTBILDNINGSVIRKLIGHETEN Vi anser att utbildningsförhållandet alltid bör tillföras broderskap och respekt. Av denna anledning baserar vi den uppmärksamhet som varje elev ges på att välkomna, lyssna, känna till deras behov och på det ständiga intresset att främja deras integrerade tillväxt.

  • Sant Julià de Lòria, Andorra

  University of Andorra (UdA) är det enda offentliga universitetet i Furstendömet Andorra, en mikrostat i hjärtat av Pyrenéerna. Högre utbildning i landet började 1988 med skapandet av School of Nursing och School of Computer Science, vilket gav upphov till universitetet i Andorra, vars campus har varit beläget i centrum av Sant Julià de Lòria sedan 2004.