Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Distansutbildning Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Teknologistudier i Tyskland 2023

13 Distansutbildning Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier i Tyskland 2023

overview

Även om teknologi kan verka vara något som uppstått i senare tid har vi människor faktiskt använt teknologi helt sedan vi började skapa verktyg med utgångspunkt i naturresurser. Till exempel kan förståelsen för eld och hur den kunde användas i förhistorisk matlagning betraktas som en del av den teknologiska utvecklingen.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Akademiska institutioner runt om i världen erbjuder kandidatprogram i naturvetenskap (BSc). Denna populära grundexamen förbereder studenterna för att börja arbeta eller för mer avancerade utbildningsprogram. Det genomsnittliga BSc-programmet tar tre till fem år att slutföra.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.

read_more

filters

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Tyskland
  • Teknologistudier
  • Distansutbildning
fields_of_study
  • Teknologistudier (13)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format