Keystone logo

1088 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Teknologistudier
Studiefält
  • Teknologistudier (1088)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier

En Bachelor of Science är en examen där eleverna blir kvalificerad att bygga på utbildningen eller finna ett bättre arbete inom sitt studie. Det finns olika fokusprogram att en student skulle kunna välja att fortsätta med denna grad, med miljövetenskap, data och teknik som några av de mest populära.

De som är intresserade av teknik kan fråga sig, "Vad är en kandidatexamen i teknik?" Graden är inriktad mot att skapa en stabil grund i teknik i en mängd olika områden. Informationsteknik, ingenjörsteknik, och multimediateknik är några av de fokusområden som en student får fortsätta. Eleverna kan räkna med att slutföra en hel del datorbaserat arbete, liksom matematikkurser, multimediaprojekt, och webbaserade kurser. Denna examen är ofta erhålls på bara tre år.

Akademiker med en Bachelor of Science i Technology är bättre förberedda för yrkeslivet.De kommer att ha haft upplevelser som kan sätta dem före konkurrenterna. I vissa fall kan en praktik gör dem mera önskvärda för framtida arbetsgivare.

Kostnaden för att få en magisterexamen i teknik kommer att variera. Olika länder och institutioner kommer att kräva olika belopp för undervisning, avgifter och förnödenheter. Det bästa är att kontakta antagningsenheten för att lära sig mer om de avgifter som du kan förvänta dig att betala vid en viss institution.

Efter examen kan eleverna vara redo för den professionella världen av teknik. Några vanliga jobb som akademiker kan vara intresserade av bland annat mjukvara tränare, teknisk support, systemanalytiker, programmerare, webbapplikationer utvecklare, och andra relaterade arbeten. De kan göra karriär med ett verkstadsföretag, ett mediaföretag, ett dataföretag, eller en mängd andra verksamheter som är beroende av teknik för att överleva.

Det är lätt att ansöka om antagning att få en Bachelor of Science i Technology.Oavsett om du planerar att studera på nätet, utomlands eller på en lokal institution, det finns oändliga möjligheter. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.