Keystone logo

141 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i marknadsföring 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i marknadsföring
Studiefält
  • Studier i marknadsföring (141)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i marknadsföring

Marknadsföring är en viktig komponent för att vårt ekonomiska system, och en Bachelor of Science i marknadsföring öppnar en myriad av dörrar för studenter att skriva in detta dynamiska område. Studenter som besitter en kandidatexamen inom marknadsföring är väl positionerat för att tjäna jobb på företag som tillverkar eller säljer produkter och tjänster, samt vid byråerna.

Vad är en kandidatexamen i marknadsföring? En kandidatexamen i marknadsföring ger studenter en språngbräda för att börja lukrativa affärs karriärer. Deltagarna i dessa program kommer att studera marknadsföring, varumärkeshantering, kundbeteende, marknadsundersökningar, Internet marknadsföring trender, marknadsföring analytics, marknadskommunikation och mer. Sociala medier marknadsföring, e-postmarknadsföring, e-handel, digital PR, online rykte och varumärke management, reklam på nätet, och webb metrics är några områden där akademiker kan fokusera och växa sina karriärer.

Efter avlagt en Bachelor of Science i marknadsföring, kommer eleverna att vara redo att söka jobb positioner i ett av dagens mest pulserande affärsområden. Styrkan i Internet marknadsföring har skapat en helt ny uppsättning specialiteter, vilket gör detta till en fantastisk karriär val.

Utbildning kostnader för en kandidatexamen i marknadsföring är specifika för varje skola och kan därför variera. De flesta program tar fyra år att genomföra, om inte eleverna har fått tidigare grader. I dessa fall kan en kandidatexamen kunna tas emot i två år, men det kommer också att variera beroende på institution.

Vanliga titlar lämpliga för en person med en Bachelor of Science i marknadsföring omfattar marknadsföring specialist, marknadschef, marknadsundersökningar analytiker, varumärkeschef, produktchef, kontokoordinator, kundansvarig, kundansvarig, e-handel specialist, marknadskommunikation chef, copywriter och mycket mer.Vissa jobb kommer att vara med reklam- eller marknadsföringsbyråer, medan andra kommer att vara med företag som vill marknadsföra sina egna produkter eller tjänster.

När man överväger var att ta klasser för att tjäna en kandidatexamen i marknadsföring, online-institutioner erbjuder många bra alternativ. Denna inlärningsmetod maximerar elevernas tid och kan vara till stor nytta för de personer som studerar Internet marknadsföring ämnen. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.