Keystone logo

285 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i management 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i management
Studiefält
  • Studier i management (285)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i management

Varje produktiv verksamhet bygger på en framgångsrik ledningsgrupp som håller företaget på rätt spår. En kandidatexamen inom ledning kan lära dig hur man arbetar effektivt med en mängd olika individer som har olika färdigheter och utbildningsbakgrund. En sådan examen kommer också att förbereda dig för en framgångsrik karriär inom många olika typer av industrier.

Vad är en naturvetenskaplig kandidatexamen (BSc) inom ledning? Denna grundexamen, som vanligtvis tar fyra år att slutföra på heltid, faller inom ramen för företagsekonomirelaterade examina vid de flesta universitet. Därmed kommer kursplanen ofta inkludera en mängd affärskurser utöver de kurser som handlar mer specifikt om ledning. Exempel på kurser inkluderar vanligen ämnen inom redovisning, statistik, ekonomi, marknadsföring, affärsstrategi, verksamhetsstyrning och affärsjuridik.

De som har gått ett BSc-program i ledning får värdefull insikt i hur man mest effektivt hanterar mänskliga resurser inom den professionella världen. Dessutom kan många av de färdigheter man erhåller användas på både en personlig och professionell nivå. Att gå vidare till en masterexamen inom ledning är ett alternativ många studenter väljer efter examen.

Kostnaden för en komplett Bsc i ledning kan variera och beror i hög grad på det särskilda programmet. Det är ofta en bra idé för studenter som ska välja mellan två eller flera program på olika universitet att kontrastera och jämföra studieavgifterna på varje skola innan en ansökning skickas in.

Vilken typ av karriär kan du förvänta dig efter att ha avslutat en "Bachelor of Science" inom ledning? Utexaminerade från studieprogram inom ledning är framgångsrika på chefsnivå inom ett brett spektrum av områden och får sig karriärer inom bank, bokföring, marknadsföring, reklam, detaljhandel, förvaltning och mänskliga resurser.

Det finns internationella alternativ för studenter som överväger en examen av detta slag. Dessutom finns nätbaserade alternativ också tillgängliga. Om du gillar tanken på att studera hemifrån kan en nätbaserad kandidatexamen i ledning vara den perfekta lösningen för dig. Sök efter det program som passar dig nedan för att komma igång och kontakta antagningskontoret direkt genom att fylla i formuläret.