Keystone logo

561 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (561)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi

Marknader förändras ständigt på grund av saker som efterfrågan, utbud, prisförändringar, och en mängd andra faktorer. Ekonomer analyserar dessa förändringar, vad som orsakar dem, och föreslå förändringar till företag om hur de bättre kan lyckas med sin specifika marknad. Innehar en kandidatexamen i ekonomi kommer att förbereda de studerande för att arbeta i en liknande situation.

När eleverna väljer att driva denna typ av examen, de ofta frågar, "Vad är en kandidatexamen i ekonomi?" Denna grad förbereder eleverna för att förstå affärsmarknader och även förbereder dem att inneha ett jobb i ett ekonomiskt närliggande område. För att få denna grad kommer eleverna sannolikt att krävas för att ta kurser i mikroekonomi, makroekonomi, statistik, ekonomi, ekonometri, utrikeshandel, företagsekonomi, och mer.

Med denna examen kommer studenterna kommit att förstå de många olika faktorer som påverkar köpa och sälja.Som ekonom kan utexaminerade blivit en mycket uppskattad medarbetare oavsett i vilken position de väljer att arbeta. Inte bara kan denna grad ge akademiker med större stabilitet jobb, men det kan också ge dem möjlighet att gå vidare i sin karriär än om de inte hade en examen.

Vanligtvis kommer det att ta cirka fyra år för en student att slutföra en kandidatexamen i ekonomi. Längden på programmet, förutom placeringen av institutionen och andra faktorer, kommer att påverka hur mycket det kostar att skaffa denna grad.

Med denna examen kan utexaminerade kunna arbeta i regeringen, utbildning, journalistik, och många andra olika branscher. Akademiker får inneha positioner som analytiker, forskningsassistenter, ekonomiska frågor specialister, ekonomer, marknadsanalytiker och mycket mer.

Intresserade studenter bör starkt överväga vilka program som är rätt för dem innan beslut fattas att anmäla dig till något specifikt program. I många situationer kan online-kurser vara ett bra alternativ för dem som inte vill flytta eller fortfarande måste arbeta utöver fullfölja sin examen. För mer information, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.