Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 20 Kandidatexamina i naturvetenskap (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Specialundervisning 2023

20 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Specialundervisning 2023

overview

En Bachelor of Science (BSc) innebär att en fullständig förståelse av ett visst område 's stiftelse har erhållits. Det är ofta det första målet högskolestudenter har. Efter examen kan eleverna fortsätta studera och eventuellt tjäna en mästare 's examen, eller de kan börja sin karriär.

Vad är en BSc i specialpedagogik? Specialundervisning är en underkategori till utbildningsområdet som är i huvudsak inriktad med barn med särskilda behov. Studenter som studerar detta område får lära sig beteende, känslomässiga och fysiska stöd tekniker som är avgörande för deras eventuella karriär. En stark förmåga att kommunicera och främja självkänsla är viktigt. Studier brukar kompletteras med arbete i ett klassrum för att ge verkliga upplevelser med särskilda behov barn.

Det finns många fördelar för studenter som har åtagit sig att studera specialundervisning. De kommer att vara ytterligare specialiserat sig på en redan mycket specialiserat område. Detta gör det möjligt för många möjligheter.En examen innebär också fler karriärmöjligheter och chansen till en högre lön.

Många faktorer kan påverka undervisning och avgifter i samband med att ett särskilt utbildningsprogram. Av denna anledning är det mycket viktigt att göra gott forskning innan inskrivning. Var noga med att undersöka olika skolor och program eftersom dessa faktorer kan spela den största rollen i fastställandet kostnader.

Även om specialundervisning är en mycket specialiserad inriktning, det finns fortfarande många karriärmöjligheter för akademiker. Standard yrkesval undervisar med antingen en särskild specialbehov klass eller skola. Det är också möjligt att hitta arbete inom administration, som en lärare, eller som rådgivare. Utanför skolmiljön, kan arbetet återfinns i terapi. Fysiska eller känslomässiga terapi kan vara till stor hjälp för barn. Alternativt kan utexaminerade bli socialarbetare.

Om du brinner för att hjälpa barn som behöver särskild hjälp, studera specialundervisning är förmodligen för dig.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

read_more

filters

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Pedagogik
 • Specialundervisning
fields_of_study
 • Pedagogik (20)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format