Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Sjukvård 2023

13 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Sjukvård 2023

Översikt

Studenter som strävar efter att arbeta i omvårdnad kan se att utforska program som erbjuder en Bachelor of Science (BSc) i omvårdnad. Denna grad tillåter akademiker att göra karriär som sjuksköterskor.

Vad är en kandidatexamen i omvårdnad? Individer som rekryterats i utbildningsprogram för sjuksköterskor kommer att studera grundläggande vetenskaper som behövs för att förstå hälsa. De kommer också att studera samhällsvetenskap och grunderna för olika vårdvägar. Till exempel kommer en student i tredje eller fjärde året av en sjuksköterskeprogrammet välja mellan kurser i ämnen som barns hälsa omvårdnad, barnmorskor, psykisk hälsa omvårdnad och geriatrisk omvårdnad. En som avslutar programmet kommer att vara beredda att sedan slutföra de nödvändiga kliniska timmar och ta ett prov för att bli licensierad som sjuksköterska.

En kandidatexamen i omvårdnad ger individer möjlighet att arbeta på ett givande och väl betalande industrin.På grund av det stora antalet sjuksköterskor som behövs på sjukhus och andra vårdinrättningar, sjuksköterskor är i hög efterfrågan.

Kostnaden för en examen i omvårdnad varierar avsevärt mellan institutioner och länder. De flesta program i fyra år, men vissa institutioner erbjuder accelererade alternativ.

En student som erhåller en ammande examen kan välja mellan många karriärmöjligheter. Han eller hon kan välja att bli en familj sjuksköterska, en intensivvårdssjuksköterska, en rehabiliteringssjuksköterska, eller en gemenskap sjuksköterska, för att nämna några. En individ med denna grad kan också få fortbildning för att bli kvalificerade för positioner som sjuksköterska läkare, anestesisjuksköterska, eller ammande administratör. En examen i omvårdnad öppnar dörren till ett folk-fokuserade, stimulerande arbetsmiljö.

&nbsp

Många universitet erbjuder online-program för kandidatexamen i omvårdnad.Blivande studenter kan oroa sig för att deras scheman, plats eller tidigare åtaganden kommer att hindra dem från att anmäla sig en examen, men online-kurser gör en examen möjligt. För att ta de första stegen mot en examen, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Sjukvård
  • Sjukvårdsstudier
  • Sjukvård
  • Sjukvård
Studiefält
  • Sjukvård (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat