Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Samhällsvetenskapliga studier 2023

7 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Samhällsvetenskapliga studier 2023

Översikt

För studenter som söker en teknisk karriär, är en kandidatexamen ofta där de börjar. Program i sådan grad täcker olika tekniska och praktiska aspekter av en given majoritet, vilket låter eleverna fokusera sina ansträngningar på att bygga den kompetens som behövs för fältet.

Vad är en BSc i samhällsvetenskapliga studier? Detta program är utformat för att utrusta studenter med de färdigheter och insikter som är nödvändiga för sociologiforskning och policyutformning. Kurser omfattar ofta olika discipliner och metoder för att närma sig frågor om sociala interaktioner, mänsklig subjektivitet och nyckelfrågor i det moderna samhället. Eleverna kan uppmuntras till forskning och analys, som ofta kulminerar i ett huvudstämpelpapper och en presentation.

Studenter kan dra nytta av att ta en BSc i samhällsvetenskapliga studier genom att få ett bättre utvecklat perspektiv på samhället och vardagens sammanhang. De bygger också konkreta professionella färdigheter som sträcker sig från forskning och kritiskt tänkande till skriftlig och muntlig kommunikation.

En BSc i samhällsvetenskapliga studier kan genomföras på ungefär tre till fem års heltidsstudie. Undervisningskostnaderna kommer att variera från ett program till ett annat, så potentiella studenter kan dra nytta av att undersöka sina valfria skolor för att hitta mer information.

Kandidater med en BSc i samhällsvetenskapliga studier fortsätter ofta högre utbildning och en magisterexamen, särskilt om de söker karriär som sociologi eller historia professorer. Att få ett lärarbevis är dock möjligt med en kandidatexamen ensam. Gemenskapsorganisatörer, rådgivare, socialarbetare och forskarassistenter kan också få tillträde på grundnivå med denna BSc. Vissa karriärer som inte specifikt berör sociologi men som dra nytta av bakgrunden är marknadsanalytiker, statistiker och korrigeringsansvariga.

Studenter kan bedriva en BSc i samhällsvetenskapliga studier genom program som erbjuds över hela världen. Speciellt online-lärande ger möjlighet till studenter i avlägsna områden eller behöver ett flexibelt schema. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Samhällsvetenskap
  • Sociologi
  • Samhällsvetenskapliga studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat