Keystone logo

18 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier Automatisering Robotteknik 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Teknologistudier
  • Automatisering
  • Robotteknik
Studiefält
  • Teknologistudier (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier Automatisering Robotteknik

En kandidatexamen utdelas till högskolestudenter och universitetsexaminerade som kompletterar akademiska kurser specifika för sitt ämnesområde. Många discipliner som inte är relaterade till vetenskapen tilldelas en BSc eller en kandidatexamen, även om vissa kanske tycker att det är en grad som är specifik för vetenskaperna.

Vad är en BSc i Robotics? Studenter som studerar robotik lär sig att designa och driva robot- och mekatroniska system. Graden hjälper eleverna att utveckla avancerad integrerad teknisk kunskap som är viktig för framgång inom robotindustrin. De kan också lära sig att hantera robotkontrollsystem, förstå mekanik, tillämpad elektronik och maskiner. Avancerad matematik är också en viktig del av examen.

Robotikstudenter blir vanligtvis skickliga analytiker och problemlösare, som kan ta en utmaning och utforma ett robotiskt svar på pusslet. Kandidater förstår flera datorspråk och får praktiska färdigheter som driver och programmerar industrimaskiner, som kan hjälpa till med många karriärer inom teknik.

En genomsnittlig student kan slutföra BSc i robotkurs på tre till fem år, beroende på individuell förmåga och tillgänglighet. Kostnaden för att delta beror på huruvida skolan är offentlig eller privat och hur lång tid det tar för att slutföra kurser. Plats kan också påverka den totala kostnaden för undervisning.

Kandidater kan bedriva karriär inom vetenskap, forskning och industri. Vissa kan bli industriingenjörer, medan andra kan välja att designa robotsystem, fungera som diagnostiska ingenjörer eller leda som tekniker. Branscher som söker kandidater med en BSc i robotteknik inkluderar tillverkning, federala och offentliga industrier samt akademi. Studenter kan också besluta att fortsätta vidareutbildning, bli forskare och designers med specialisering inom nanoteknik, materialfysik eller nanoskala vetenskap.

Studenter kommer att upptäcka att många högskolor och universitet erbjuder en BSc i robotik och är belägna över hela världen. Du kan också hitta onlineskolor som ger kursen mot graden. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.