Keystone logo

131 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring Redovisning och finans 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Redovisning och finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (131)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring Redovisning och finans

En kandidatexamen, som också kallas en BSc, är ett examensprogram som lägger grunden för en individ att vidareutveckla sin utbildning. Vetenskap och teknik är de riktade fälten med denna grad, och studenter kan välja att studera samhällsvetenskap, naturvetenskap, och till och med redovisning och ekonomi.

Vad är en BSc i redovisning och ekonomi? Denna grad syftar till att hjälpa studenter att förstå finansiell information. I stället för att gå in i en karriär med en strikt redovisning eller finansiering grad, kan studenterna njuta av fördelarna med en integrerad examen. Klasser kan omfatta finansiell planering, organisationsbeteende, ekonomisk ekonomi och redovisningssystem. Det finns andra valfria ämnen som också kan tillämpas mot denna grad.

Studenter som säkrar en kandidatexamen i redovisning och ekonomi kommer att ha en konkurrensfördel i branschen. De kommer att bli mer eftertraktade av arbetsgivare som letar efter kunniga individer i båda områdena. Detta kan göra det lättare för dem att hitta ett jobb efter examen.

Kostnaden för en kandidatexamen i redovisning och ekonomi varierar beroende på det land där en student planerar att studera. Institutionen själv kommer också att spela en roll i avgifter och undervisning som studenten kan förvänta sig att betala. Att kontakta skolan direkt är det bästa sättet att ta reda på mer.

Efter examen kan eleverna förvänta sig att ha olika karriärmöjligheter. Det finns ett växande behov av finansiella experter, och akademiker kan titta på ett jobb som revisor, en revisor, en bankprofessionell, och till och med en professionell inom försäkring. Andra karriärer kan innefatta treasury management, pensioner, finansiell informationstjänster och en mängd andra.

Om finans och redovisning låter som någonting du kanske är intresserad av, ta lite tid att utforska olika universitet, inklusive de som är lokala, utländska eller till och med online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.