Keystone logo

13 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i management Projektförvaltning 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Studier i management
 • Projektförvaltning
Studiefält
 • Studier i management (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i management Projektförvaltning

  Studenter som är intresserade av att tjäna en högre utbildning bör överväga att anmäla sig till en kandidatexamen 's program. En Bachelor of Science (BSc) kan förbereda studenterna för en framgångsrik och högre intjäning, vetenskap relaterade karriär. Denna grad kan ta ungefär tre till fem år att slutföra som en grundutbildning, beroende på universitetet och kursen belastning.

  Vad är en BSc i Project Management? Denna grad specialiserar sig på de delar av projekt eller evenemang planering och förvaltning i förhållande till samhället 's produktionsbehov. Detta omfattar även de finansiella och ekonomiska aspekter som är involverade i processen. Några av de kurser som kan erbjudas inkluderar verksamhetsstyrning, projektutveckling och planering, företagsstatistik, inslag av marknadsföring, och bank- och finanstjänster.

  Akademiker kan dra nytta av att få beslutsfattandet och problemlösningsförmåga, förutom att lära sig att hantera projekt eller händelser från början till slut.Dessa lärda färdigheter kunde förbereda examen för att tjäna en framgångsrik befattning inom händelsen och projektledning industrin.

  Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen kommer att variera beroende på institution, studieområde och land där skolan är belägen. För att ta reda på om programmet är rätt passform, bör intresserade studenter kontakta kontoret för antagning av skolan direkt.

  Beväpnad med kompetens inom ledning och företagsrelaterade områden, kan utexaminerade vara bättre förberedda för näringslivet. Efter genomgången av programmet kan utexaminerade befinner sig i efterfrågan på ett flertal karriärmöjligheter, inklusive tillverkning, redovisning, finansiella tjänster, projekt eller detaljhandel, byggande, rådgivning, och ett antal andra positioner inom industrin.

  Genom att tjäna en kandidatexamen 's examen kan studenterna bättre förbereda sig för näringslivet och öka deras chanser att landa en högre tjäna jobb.Online kurser och distansutbildning moduler erbjuds av många institutioner över hela världen för att gynna de studenter som vill studera på distans. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.