Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 25 Kandidatexamina i naturvetenskap (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Miljöledning 2023

25 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Miljöledning 2023

Översikt

För studenter som är intresserade av en karriär inom vetenskap, är en kandidatexamen ofta bara det första steget i att få bred förståelse som krävs för att arbeta i ett vetenskapligt fält. En kandidatexamen är mer omfattande än efterföljande master och doktorsexamina. Men genom att välja en kandidatexamen program som fokuserar på ett specifikt område för utbildningen får studenterna tycker att det är lättare att förena och integrera de grundläggande principerna för vetenskap de lär under sin grundutbildning.

Vad är en BSc i Environmental Management? Industri gifter i marken, effekterna av bostäder utveckling på den lokala biologiska mångfalden, och de regionala förändringar i lokal väder till följd av mänsklig aktivitet är bara några exempel på problem vars lösningar kräver en solid grund av vetenskapliga lärande förlänas genom att studera miljöledning.Fokus på deras verkliga ansökan till miljöledningssystemet används som ett sätt att integrera de många vetenskapliga discipliner som studenter kommer att exponeras, inklusive fysik, geologi, kemi och biologi.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i Miljöstyrnings lära sig att ta en bred syn på miljöfrågor som härrör från både mänsklig påverkan och naturliga processer på världen omkring dem. Studenter med en stark bakgrund inom miljöledning kommer att kunna tillämpa livskunskap lärt sig att tänka kritiskt om frågor och agera från en bas av solid vetenskaplig förståelse när vi fattar beslut, som är obligatoriska attribut i många yrken.

Många skolor erbjuder miljövårdsprogram, och kostnaden för deltagande kommer att variera mellan dem.Förutom priset för undervisning, böcker och bostäder, bör vid beslut om värdet av en programstudenter överväga de möjligheter varje skola ger dem att fokusera på sina särintressen inom detta breda ämnesområde.

Mycket få branscher kvar som är fria från hänsyn till miljökonsekvenserna av sin verksamhet. Som en följd av detta behöver företagen kunniga chefer och konsulter för att hjälpa dem att navigera och uppfyller miljöbestämmelser. Behoven hos statliga tillsynsmyndigheter samt miljögrupper lägga till efterfrågan på akademiker i miljövårdsprogram.

Som världens befolkning växer, kommer betydelsen av miljökvalitet ökar, och så kommer efterfrågan på kapabla miljöchefer. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Miljö- och energivetenskap
 • Miljöledning
Studiefält
 • Miljö- och energivetenskap (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat