Keystone logo

10 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Investering 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Investering
Studiefält
  • Studier i ekonomi (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Investering

För att förbereda för din karriär, tjänar en ungkarl 's examen kan vara en stor fördel. Program syftar till att bygga en solid grund som förbereder eleverna för att börja arbeta och få förstahandserfarenhet. Andra kommer att välja att arbeta mot en master 's grad att fortsätta sin utbildning.

Vad är en BSc i Investment? Studenter i detta område att studera en viss del av verksamheten. Detta kan vara ett utmärkt val för studenter som är intresserade av ekonomi, matematik, eller företag. Kurser handlar främst med nationella och internationella marknader och hur de är relaterade. Ekonomisk, dataanalys och finansiell kunskap är också häftklamrar av denna stora. Studenterna kommer att förbereda sig för att hantera risker, investeringar, ekonomi och mer allmänt samspel med marknaden för företag. Studier är indelade i praktiska och teoretiska program.

Det finns många fördelar för studenter inom detta område. De som studerar investeringar är i utmärkt läge att börja arbeta.Förutom värdefulla finansiell kompetens, kommer de att utveckla sitt kritiska tänkande, kommunikation, ledarskap och ledaregenskaper.

De kostnader som är förknippade med att ta en kandidatexamen program varierar ganska lite. Skolan och land du studera i, det särskilda programmet, och om du studerar på nätet eller inte kommer alla bidra till att avgöra kostnader. Av denna anledning kan det vara mycket fördelaktigt att undersöka olika alternativ innan inskrivning.

Med en examen i investeringar, kan utexaminerade hitta arbete med banker, mäklarfirmor, redovisningsföretag, och på ekonomiavdelningen av storföretag. Möjliga positioner inkluderar risk- och kapitalförvaltare, datainsamling och analys, avdelningschefer, revisorer, och låne skadereglerare. Dessutom, om du studerar mer av den teoretiska sidan av investeringar, är det möjligt att arbeta med regeringen skapa den politik som styr ekonomin. Arbete av detta slag hjälper hela världen genom att skapa en säkrare utbyte.

Om du är intresserad av ekonomi, matematik, eller företag, överväga att studera investeringar. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.