Keystone logo

77 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring Internredovisning 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Internredovisning
Studiefält
  • Studier i ekonomi (77)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring Internredovisning

För att komma in på konkurrensutsatt arbetsmarknad som är dagens verklighet är en kandidatexamen ofta krävs. En Bachelor of Science (BSc) är en tre- till femårs grad program som ger eleverna en solid grund i både teori och praktiska färdigheter relaterade till deras valda ämnesområdet.

Vad är en BSc i Management Accounting? Denna examen är skapad för studenter som vill lära sig alla detaljer i den ekonomiska sidan av näringslivet. Många program kräver slutförandet av grundläggande företagsledning kurser, såsom mikroekonomi, marknadsföring och operativ ledning. De sedan fokuserar ofta på kurser specifikt relaterade till ekonomi och redovisning, såsom bokslutet analys, finansiell rapportering, corporate finance, ansvar och revision.

Den fördjupade förståelse vunnits i ekonomi och redovisning kan tillämpas på en mängd olika områden, kraftigt ökar utexaminerade sysselsättningsmöjligheter.Betoningen på analys och kritiskt tänkande kan också tjäna dem väl i både personliga och professionella liv.

Löptiden för programmet, universitetet eller högskola du väljer att studera på och dess placering spelar alla en roll i prissättningen av BSc. Du bör kontakta antagningen avdelningen direkt för att ta reda exakta kostnader och möjligheter ekonomiskt stöd.

Efter att ha mottagit en BSc i Management Accounting, studenter är ofta berättigade till ett antal positioner inom området ekonomi och redovisning. Några exempel på möjliga titlar är revisor, finansanalytiker och revisor. Det finns en stadig förväntade tillväxten i sysselsättningen inom den finansiella sektorn, så kvalificerade sökande har ofta lite svårt att hitta sitt första jobb efter examen. Lön och förmåner är mycket konkurrenskraftiga på detta område också.

Detta kandidatexamen finns i läroanstalter runt om i världen, vissa till och med låta eleverna fylla vissa eller alla kurser på nätet. Detta möjliggör större flexibilitet för att studera medan du arbetar eller ta hand om andra uppgifter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.