Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Kandidatexamina i naturvetenskap (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Industriell design 2023

7 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Industriell design 2023

overview

Tjänar en Bachelor of Science (BSc) är ett mål som studenter som studerar i en vetenskapsrelaterade fält fortsätta. Med tre till fem år att slutföra, kommer detta grundexamen ge eleverna kunskaper, färdigheter och rätt bakgrund inom naturvetenskap och matematik i förhållande till det valda ämnesområdet.

Vad är en kandidatexamen i industridesign? Detta program är utformat för att ge studenterna med stor erfarenhet och förståelse för utveckling, konstruktion och tillverkning av produkter. Dessa produkter kan vara för hemmet, kommersiell eller industriell användning, och kategorier kan vara allt från vitvaror till medicinsk till underhållning. Eleverna får lära sig att konceptualisera och visualisera produkter och komma med unika lösningar när du använder tekniken i laboratorier eller i butiker där de kommer att bygga modeller. Vissa program kan lägga tonvikten på marknadsföring, material och tillverkning.

Akademiker som innehar en kandidatexamen i industridesign kommer att ha fått rätt erfarenhet och kompetens för att bli framgångsrika på sina respektive områden. Detta gör det möjligt för dem att vara berättigad till en mängd olika yrken där deras expertis kommer att behövas.

Kontakta antagningsenheten på skolan som du vill delta kommer att vara till hjälp för att förstå kostnaden för att tjäna denna grad, eftersom det kan variera beroende på var du befinner dig och den specifika institutionen. Detta kommer också att hjälpa dig att avgöra om programmet är rätt för dig.

Personer med en kandidatexamen i industridesign kommer att ha framgångsrikt utvecklat analytiska och design förmågor samt problemlösningsförmåga för att göra dem mycket eftertraktade av arbetsgivarna. De kan få arbete som industridesigners eller utvecklare inom verkstadsindustrin, i affärs- och marknadsförings inställningar som inköpschefer eller i utbildning som instruktörer.I varje jobb, kommer de att kunna tillämpa sina färdigheter för att utveckla innovativa lösningar.

Som ett alternativ till att delta i en institution, kan eleverna föra en kandidatexamen i industridesign på nätet. Med onlinekurser är bra för människor som bor runt om i världen som vill delta i skolan av sina drömmar. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakta antagningsenheten i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

read_more

filters

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Designstudier
 • Industriell design
fields_of_study
 • Designstudier (7)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format