Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 13 Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Idrott 2024

13 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Idrott 2024

Översikt

Istället för den breda utforskningsplatsen som finns i en examen i konsten är en kandidatexamen mer inriktad på ämnet som stöder ditt intresseområde, särskilt från ett vetenskapligt tillvägagångssätt. Dessa strikta program är ett utmärkt sätt att demonstrera ditt hårda arbete och fokus.

Vad är en BSc i fysisk utbildning? Detta program involverar vanligtvis fysisk och akademisk undervisning som förbereder dig för en karriär som hjälper barn att bli frisk och upprätthålla aktiv livsstil. Kursarbete inom hälsovetenskap, näring, testning och undervisningsmetoder kan ge dig den kunskap du behöver för att nå barn effektivt. Praktiska erfarenheter kan omfatta projektarbete, hands-on-vägledning, laboratorier och off-campus möjligheter.

Nutrition och motion färdigheter förvärvad i din utbildning kan också påverka ditt personliga liv på ett positivt sätt när du lär dig att göra hälsosammare val. Mastering undervisningsmetoder och testmetoder kan hjälpa dig att förbereda dig för praktisk klassrumsupplevelse.

Varje skola varierar i sina villkor och krav på studier, men den genomsnittliga tiden för att slutföra en kandidatexamen är ungefär fyra år. Kostnaderna varierar, så du bör kontakta den enskilda skolan när du har hittat den som passar bäst för dina mål.

När du utexaminerar med en kandidatexamen i gymnasieutbildning kommer du troligtvis att ha många anställnings- och utbildningsalternativ. Detta studieprogram kan förbereda dig för möjligheter i friidrott. Du kan välja att fortsätta med en karriär som tränare, idrottslärare eller idrottare. Som ett alternativ kan du också välja att driva en avancerad examen som kan leda till högre betalningsmöjligheter.

Om ditt mål innebär att förfölja en kandidatexamen i fysisk utbildning kan du hitta en mängd olika alternativ för studier runt om i världen, inklusive online och på campusprogram. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Pedagogik
  • Undervisning
  • Idrott
Studiefält
  • Pedagogik (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat