Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 3 Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Finansieringsteori 2023

3 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Finansieringsteori 2023

Översikt

En Bachelor of Science (BSc) är en grundexamen som förbereder studenterna för en karriär inom det valda ämnesområdet. De flesta program tar tre till fem år att slutföra.

Vad är en BSc i Corporate Finance? Detta ämnesområde är avsedd för analytiska studenter som vill arbeta i företagsklimatet. Program varierar, men fokus ligger ofta på byggnaden och ledning av företag samt juridiska former av industrisektorer, ägande och företagstjänster. Studenterna kommer att lära sig att hantera ett företag i både kris och tillväxt och hur man bygger relationer med lobbyister och nyckelaktörer. Kunskaper som lärs ut kan omfatta hur man ska värdera affärsplaner, hur man ska tolka och utföra statistisk analys av ekonomiska data, och nycklarna till att leda ett lag.

Med klasser inom corporate finance är fördelaktigt i en mängd olika sätt. Många program har en internationell strategi, som introducerar studenterna till mångkulturella grupper och förbereder dem för arbete globalt.En kandidatexamen lär viktiga affärsmannaskap och hur man handskas med komplexa situationer, som sätter grunden för många olika positioner.

Det finns internationella corporate finance program som erbjuds av många institutioner. Kostnaderna kan variera från en skola till en annan baserat på platsen och programmets löptid. Vi rekommenderar att du kontaktar skolor som du är intresserad av att ta reda på vad som väntar ekonomiskt.

Akademiker med en kandidatexamen inom Corporate Finance framställs vanligen för positioner mid-level i en mängd olika områden. Arbetsgivare kan innefatta investmentbolag, banker, tillverkande företag och revisionsbyråer. Positioner kan bestå av förvaltning, internrevisorn, analysera, rådgivning och redovisning. Akademiker kan också välja att fortsätta sin utbildning för att vara berättigad till högre positioner.

Om du är redo att hitta den perfekta corporate finance-programmet börjar jämföra skolor just nu.Med vår omfattande onlinedatabas, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Finans
  • Finansieringsteori
Studiefält
  • Studier i ekonomi (3)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat