Keystone logo

14 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Fastigheter 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Fastigheter
Studiefält
  • Företagsekonomi (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Fastigheter

En Bachelor of Science (BSc) är en grundutbildning av en vetenskap relaterade fält och ges till personer som utför en fördjupad studie av ett visst intresseområde. Programmet kan i allmänhet vara avslutad inom tre till fem år, beroende på studier och universitetet.

Vad är en BSc i fastigheter? Denna kandidat 's grad fokuserar på grunderna i handeln med lokala och internationella bostadsrättsföreningar och fastigheter. Eleverna kan läsa om strategisk ledning, investeringsanalys och fastighetsfinansiering. Vissa kurser kan också fokusera på etiska värderingar och hur man optimerar värdet på en fastighet. Klasser kan också omfatta hur platsen utvecklingsmöjligheter, studera produktionsfaktorer och investeringar.

Det finns många fördelar med att få en högre utbildning. Med en kandidatexamen 's examen kan eleverna öka sina chanser att få en framgångsrik befattning i näringslivet och även högre lön.Med en specialisering i fastigheter, kan utexaminerade från programmet dra nytta av de kunskaper som krävs för att analysera investeringsmöjligheter samt lära sig användbara metoder för bedömning.

Kostnaden för programmet kommer att variera beroende på institutionen. Några av de andra påverkande faktorer inkluderar programlängd, ämnesområde och det land där skolan är belägen. För specifika avgifter, kontakta kontoret för antagning av skolan.

Akademiker i en grundutbildning fastigheter programmet kan hitta bra karriär inom den kommersiella fastighetsbranschen, bland annat som en utvecklare, mäklare, rådgivare, långivare, värderingsman eller bankrådgivare. Akademiker kan också hitta arbete på konsultföretag, fastighetsfonder, myndigheter eller ideella organisationer. De som redan är anställda i fastighetsbranschen i en entry-level position kan ha en enklare tid att avancera med en Bachelor of Science i Real Estate.

Många institutioner erbjuder en rad olika kurser för varje program, inklusive möjligheten att studera på deltid eller heltid nivå. Online klasser och distansutbildning moduler erbjuds också från många universitet för att gynna dem som vill studera på distans. För mer information, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.