We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

21 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Företagsekonomi
Studiefält
  • Företagsekonomi (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Affärer Företagsekonomi

Företagen behöver ha korrekt information för att fatta viktiga beslut. Att kunna analysera marknadernas komplexitet och reagera på lämpligt sätt kan betyda skillnaden mellan vinst och förluster. Studenter med en civilekonom har utvecklat de färdigheter som företagen är beroende av för att förutsäga marknadsförhållandena och utvärdera kritiska val.

Vad är en bachelor i företagsekonomi? Det är en grundutbildning som koncentrerar sig på ekonomins vetenskap. I stället för en bred studie fokuserar eleverna på att lära sig att använda de vanliga analytiska verktygen för ekonomi för att lösa affärsrelaterade problem. Viktiga studieområden inkluderar teorin om företaget, hur konsumenterna reagerar på förändringar på marknaden, interaktioner mellan företag och regeringar och de relationer företag har med anställda. Medan kursarbetet kan koncentrera sig på branschspecifika situationer kan teknikerna tillämpas universellt.

Studenter med en kandidatexamen i företagsekonomi utvecklar starka analytiska resonemang och en intuitiv förståelse av förhållandet mellan utbud och efterfrågan. Förutom ekonomisk teori lär eleverna att tillämpa matematik, statistik och vanliga mjukvaruverktyg för att lösa problem.

Kostnaden för att slutföra ett program beror på institutionen. Specifika uppgifter om kursavgifter och utgifter kan hittas genom att kontakta det universitet som studenten är intresserad av. De flesta program kräver minst fyra år att slutföra när de går på heltid.

Många karriärmöjligheter finns i finanssektorn. Stora företag och regeringar värderar också dessa analytikers analytiska färdigheter. Kandidater hitta anställning som finansiella rådgivare, finansanalytiker, kontoansvariga eller inköp och förvärv officerare. Vissa registrerar sig i försäkringsbolagens försäkringstekniska utbildningar, och andra hittar givande karriär inom managementkonsultföretag eller marknadsundersökningsföretag.

Det är viktigt att välja det program som fungerar inom din budget och geografiska behov. Studenter intresserade av att lära sig mer om en kandidatexamen i företagsekonomi uppmuntras att utforska vår databas. Tänk på alla dina möjligheter, inklusive online kursarbete. Hitta svaren på dina frågor och få den information du behöver för att fatta viktiga beslut om din framtid. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.