Keystone logo

14 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i management Evenemangsplanering 2024

Filter

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Studier i management
 • Evenemangsplanering
Studiefält
 • Studier i management (14)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Studier i management Evenemangsplanering

  En Bachelor of Science (BSc) är ett populärt alternativ efter gymnasiet. Programmet kan innebära en fördjupad studie i matematik eller vetenskap. Denna grad kan hjälpa studenter att få kritiska färdigheter för välbetalda karriärer med högre ansvarsnivåer.

  Vad är en BSc i Event Management? Detta program fokuserar vanligtvis på att planera, utveckla och hantera levande händelser från sport och hantverk till konstfestivaler och kulturella sammankomster. Kurser kan adressera företagsledning utbildning och olika typer av turism samt tvärkulturell och interpersonell förståelse. Programmen kan kulminera i en praktik eller avhandling, vilket hjälper kandidaterna att gå vidare till en framgångsrik karriär inom denna sektor. Examensarbeten kan anpassas till specifika typer av evenemangshantering, t.ex. företagsstart, sportunderhållning eller internationella välgörenhetsorganisationer

  Kandidater med en kandidatexamen i evenemangshantering lär sig breda grundläggande grundläggande förvaltningskunskaper, som kan förbereda studenter för karriär i ledningen. De förvärvade mellanmänskliga färdigheterna kan hjälpa till i alla aspekter av ens liv, liksom beslutsfattandet.

  När det gäller högre utbildning kan kostnaderna för närvaro fluktuera. Faktorer som bidrar till kostnaden är skolan och hur lång tid programmet tar för att slutföra. Personer ska undersöka aktuella kurserbjudanden och avgifter när de letar efter en skola.

  Karriär inom händelsehantering kan vara extremt konkurrenskraftiga, särskilt inom musikfestivalshanteringssektorn. Det finns också evenemangs- och projektledare jobb som är i hög efterfrågan. Som ett resultat kan lönerna vara högre för att vädja till högkvalificerade kandidater. Kandidater kan hitta jobb som resebyråer, guider med motorbussföretag och direktörer på hotell, restauranger och flygbolag. Populära turistmål anlitar ofta personer för evenemangshantering året runt, och stora organisationer brukar använda egna chefer för konferenser och möten.

  Kandidater som tjänar en BSc i Event Management kan sparka framgångsrika karriärer i olika branscher. Utbildningsinstitutioner världen över erbjuder denna typ av program. Online-klasser är ett bra alternativ för många yrkesverksamma. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.