Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 25 Kandidatexamina i naturvetenskap (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Elektronik 2023

25 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Elektronik 2023

overview

En kandidatexamen är en av de första stegen som gymnasieexamen tar när de arbetar för att uppnå en meningsfull karriär. I kandidatprogram vanligtvis kör mellan tre till fem år, med många av dem som omfattar fyra års arbete. Med denna examen i handen, kan examen fortsätta med fler skolan eller in i arbetskraften.

Vad är en BSc i elektronik? Dagens världs delar information elektroniskt och digitalt. Detta är möjligt genom användningen av elektronik. Förutom att underlätta informationsdelning, är elektronik som används för att skapa telefoner, bilar, hushållsapparater, och majoriteten av de senaste innovationerna. De kurser som deltar i slutförandet av denna grad program förbereder eleverna att delta i många branscher. Kurser inkluderar matematik, grundläggande mekanik, C-programmering, elektromagnetism, kraftsystem, elektriska värme och kyla, och relaterade ämnen.

Fördelarna med att delta i denna examen omfattar blir kvalificerad för givande karriärer som arbetar med elektronik, mekaniska system, och alla relaterade system. Utexaminerade njuta också uppmärksamhet av kvalificerade instruktörer, praktisk möjlighet att sätta sina kompetensutveckling för att använda, och exponering för de mest aktuella teorier och metoder som används inom industrin.

Kostnaderna för kandidatprogrammet varierar mellan skolor. Detta gäller särskilt eftersom skolorna finns globalt. Personer som är intresserade av programmet bör kontakta sina utvalda skolor för att få undervisning och annan avgift information.

Efter examen kan individer förvänta sig att hitta karriärmöjligheter inom fordonsindustrin, en värld av datorer och mer specifika områden såsom digital signalbehandling, optoelektronik och mobil elektronik. Elektronikingenjörer anlitas för att utforma och skapa de system och enheter som samhället förlitar sig på.Akademiker har den kompetens och expertis som krävs för att fylla dessa positioner.

De individer som hoppas på att göra karriär inom detta område kan välja mellan skolor över hela världen. Om du är intresserad av ett program, se över de möjligheter som anges här. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Teknologistudier
 • Elektronik
fields_of_study
 • Teknologistudier (25)
  • back_to_main_category
  locations
  find_more_locations
  degree_type
  duration
  study_pace
  teaching_languages
  teaching_languages
  study_format