Keystone logo

90 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap Datorteknik 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
  • Datorteknik
Studiefält
  • Teknologistudier (90)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Teknologistudier Datavetenskap Datorteknik

En kandidatexamen i naturvetenskap eller BSc, kan förbereda en examen för en framgångsrik karriär inom det valda området, eller den positionerar att examen att fortsätta med utbildningsmöjligheter. Graden tar normalt fyra år att genomföra, men kan pågå mellan tre och fem år. Den grundexamen är ett flexibelt verktyg som ofta accepteras av arbetsgivare som bevis för kandidat arbetsmoral.

Vad är en kandidatexamen i datateknik? Studenter i detta program är förberedda för arbete inom områdena datorer och informationsteknologi. Kurserna omfattar datorsystem, design, implementering, underhåll och förvaltning. Studenten studerar hårdvara och mjukvara samt operativsystem, datorprogrammering, digitala system, mikroprocessor, datorarkitektur, och datakommunikation.

Studenter som deltar i detta program få kunskap och förståelse de behöver för att förvärva de befattningar de söker.Studenter också blir exponerade för kvalificerad personal som är kunnig i sina specifika områden. Användningen av datorteknik är utbredd, och de anställda är i hög efterfrågan. Akademiker kan njuta av många möjligheter till anställning.

Kostnaderna för att delta i denna kandidatprogrammet skiljer sig från en skola till en annan. Detta gäller särskilt för skolor som är belägna i olika länder. Blivande studenter bör kontakta skolans individer att få information om undervisning och avgifter.

Karriärmöjligheter för akademiker finns inom områdena dator design, utveckling och förvaltning. Akademiker kan arbeta för att ge datortekniska lösningar för aktuella frågor. De är beredda att konstruera datortekniska system och experiment. Vissa kan vara involverad i den gren av datateknik som replikerar mänsklig intelligens i maskiner.

Förkunskapskrav för programmen varierar mellan skolorna.För att ta reda på vilka program som är en bra match för dig, bläddra igenom de omfattande programöversikter nedan. Skicka in din information för de skolor som verkar vara en bra match. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.