Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 30 Distansutbildning Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Datavetenskap i Amerikas förenta stater 2023

30 Distansutbildning Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Datavetenskap i Amerikas förenta stater 2023

overview

När datavetenskap som ämnesområde blev allt vanligare hade många sina tvivel om man faktiskt skulle fortsätta studera detta. Det var inte förrän på 1950-talet som datavetenskap började betraktas som en legitim vetenskap bland akademiker. Det är tack vare IBM-varumärket som datavetenskap blev en del av mainstreamkulturen.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Akademiska institutioner runt om i världen erbjuder kandidatprogram i naturvetenskap (BSc). Denna populära grundexamen förbereder studenterna för att börja arbeta eller för mer avancerade utbildningsprogram. Det genomsnittliga BSc-programmet tar tre till fem år att slutföra.

Online- eller distansundervisning avser användningen av elektroniska medier och informations- och kommunikationsteknik (IKT) inom utbildning. Med onlineinlärning kan man komma åt utbildning när som helst och från vilken plats som helst med en tillgänglig internetanslutning.

read_more

filters

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Amerikas förenta stater
  • Teknologistudier
  • Datavetenskap
  • Distansutbildning
fields_of_study
  • Teknologistudier (30)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format