Keystone logo

136 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Affärer 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Affärer
Studiefält
  • Företagsekonomi (136)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Affärer

Näringslivet är mycket komplex och ständigt föränderlig. Studenter som vill göra karriär i näringslivet kan dra nytta av att få en kandidatexamen i företagsekonomi för att börja, inte bara sin karriär, men driva den framåt snabbt.

När eleverna först bli intresserad av att studera detta område är en av de första saker som de frågar oftast: "Vad är en BSc i Business?" Denna examen är utformad för att förbereda studenterna för att tillämpa olika affärsverktyg och principer på ett effektivt sätt i en organisatorisk miljö. Eleverna kommer sannolikt att krävas för att ta affärer kurser i management, marknadsföring, organisatoriskt beteende, finans, affärsutveckling, juridik, redovisning och mycket mer.

Många nya medarbetare in i arbetskraften varje år. Utan en kandidatexamen inom detta område, kan de som vill arbeta i företag har svårt att få dit de vill vara i sin karriär.Studenter med denna grad kan gynnas, eftersom de kommer att ha den nödvändiga grunden för att lyckas i en karriär inom detta område; Dessutom är denna grad ofta en nybörjar krav arbetsgivarna söker under anställningsprocessen.

Hur mycket det kostar att få en kandidatexamen i företagsekonomi varierar. Studenter intresserade av denna examen bör överväga undervisning och kostnaderna för varje skola de vill gå innan ett slutgiltigt beslut.

Med denna grad, kan utexaminerade arbeta i nästan alla branscher. Akademiker kan välja att arbeta i Realty, yrkesvägledning, marknadsföring, produktrepresentation, resor och gästfrihet, försäljning, förvaltning och mer. Några av de vanligaste jobben för affärs majors inkluderar detaljhandel chefer, företagsledare, inköpare och köpare, och handlare.

Internationella program från en mängd olika skolor finns för studenter som är intresserade av att arbeta i affärsområdet.Ofta online-verksamhet kurser är till nytta för dem som bor i avlägsna områden eller försöker jonglera ett heltidsjobb på toppen av sin kurs belastning. För att få igång processen, söka efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.