Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 5 Kandidatexamina i naturvetenskap (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Automotive Engineering 2023

5 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Automotive Engineering 2023

Översikt

Med den nuvarande situationen på arbetsmarknaden, är det allt viktigare att driva någon form av högre utbildning än en gymnasieexamen eller GED. En Bachelor of Science, eller BSc, är en traditionell fyraårig examen som fokuserar på vetenskapsrelaterade studier.

Vissa individer kan fråga: "Vad är en kandidatexamen i Automotive Engineering?" I ett nötskal, är det ett utbildningsprogram som förbereder individer att blomstra inom fordonsindustrin. Eleverna lär sig om och få praktisk utbildning för olika aspekter av fordonskonstruktionsprocessen, inklusive mekanisk provning, fordonsutsläpp, dynamometer tester och metallurgi, bland annat. Beroende på programmet, kan eleverna också ange en praktikplats.

Efter att ha avslutat detta program akademiker är beredda att hantera alla aspekter av fordonskonstruktionsprocessen. Oavsett om de väljer att arbeta för ett företag eller själva, kommer dessa färdigheter passar dem väl i olika kapaciteter ingenjörs.

Kostnaden för att driva en kandidatexamen i Automotive Engineering kan variera. Det finns några olika faktorer som måste beaktas. Placeringen av skolan, den genomsnittliga kostnaden för närvaro, och om du studerar på campus eller online hela väger in kostnaden.

Med denna grad, de flesta individer karriär inom bilindustrin. De har möjlighet att arbeta i antingen den offentliga eller den privata sektorn i några olika kapaciteter. Det finns flera aspekter som går till utvecklings fordon, så vissa studenter kan välja att fokusera på design och utveckling aspekt medan andra kan koncentrera sig på att testa. Beroende på en individs erfarenhet och kompetens, kan man möjligen driva entreprenörs vägen och bli en konsult. Oavsett vad man väljer, är graden tillräckligt mångsidig för att ge utrymme för tillväxt och övergång inom en vald karriärväg.

Som ni kan se, det finns många möjligheter som kommer med en kandidatexamen i Automotive Engineering.Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Ingenjörsstudier
 • Automotive Engineering
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat