Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 14 Kandidatexamina i naturvetenskap  (Naturvetenskaplig kandidatexamen) i Arkitekturstudier i Amerikas förenta stater 2023

14 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Arkitekturstudier i Amerikas förenta stater 2023

overview

För att en ny struktur ska uppfylla tekniska och estetiska specifikationer krävs expertisen hos en person som är kunnig inom arkitektur. Detta innebär att kunna skapa ritningar, ta mätningar och även kunna kompromissa.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Akademiska institutioner runt om i världen erbjuder kandidatprogram i naturvetenskap (BSc). Denna populära grundexamen förbereder studenterna för att börja arbeta eller för mer avancerade utbildningsprogram. Det genomsnittliga BSc-programmet tar tre till fem år att slutföra.

read_more

filters

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Amerikas förenta stater
  • Arkitekturstudier
fields_of_study
  • Arkitekturstudier (14)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format