Keystone logo

265 Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Affärsadministration 2024

Filter

Filter

  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Affärsadministration
Studiefält
  • Företagsekonomi (265)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Naturvetenskaplig kandidatexamen Program i Företagsekonomi Affärsadministration

En Bachelor of Science är en grundexamen som vanligtvis fokuserar på vetenskapen, men skulle kunna beviljas för icke-vetenskapliga fält av vissa universitet. Eleverna kommer att behöva någon typ av kandidatexamen att bedriva vidareutbildning. Denna typ av examen tar vanligtvis tre till fem år att slutföra.

Vad är en BSc i Business Administration? En Bachelor of Science i Business Administration ger studenterna byggstenar som behövs för att starta eget företag, arbetar som mid-level chefer eller fortsätta utbildningen. Många skolor erbjuder en BSc i Business Administration med inriktning mot ekonomi, management företagande, redovisning eller internationell förvaltning. Detta program kan variera från en skola till en annan, men obligatoriska kurser kan inkludera global politik och strategi, organisatorisk innovation, professionell kommunikation och affärsjuridik.

Denna studiekurs är fördelaktigt eftersom det förbereder eleverna för att komma in i näringslivet med nödvändig teknisk kunskap och färdigheter. Den innovativa utbildning garanterar studenter kommer att vara förtrogen med viktiga program och applikationer. Med denna grad, kan en student att kunna komma in den professionella världen på en mid-level ledande ställning.

Kostnaden för en BSc i Business Administration är baserad på land och institut. Undervisningen kan bero på var du bor, om skolan är stad eller landsbygd, hur många klasser du tar en termin och om du ta klasser på campus eller online.

En BSc i Business Administration är tänkt att förbereda studenterna för en mängd olika jobb i näringslivet. Du kan bli en internationell säljare, global sourcing manager, finansiell revisor, skatt beredare, portföljförvaltare, finansiell rådgivare, revisor, finans controller, managementkonsult eller småföretagare.Din karriär kan bero på specialisering du väljer. Denna grad kan också leda till ytterligare utbildning, såsom en master-eller doktorsexamen.

Är du redo att ansöka? Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.