Keystone logo

48 BBA Program i Företagsekonomi Företagsledning 2024

Filter

Filter

  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Företagsledning
Studiefält
  • Företagsekonomi (48)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

BBA Program i Företagsekonomi Företagsledning

Många studenter är intresserade av en karriär i näringslivet väljer att erhålla en BBA eller Bachelor of Business Administration examen. Denna program par en bred förståelse för praktiska och teoretiska affärsprinciper med fördjupning inom ett eller flera områden av särskilt intresse.

Vad är en BBA i Business Management? Studenter i en företagsledning program kommer att få en allmän kunskap om ekonomi, juridik, redovisning, finansiering och marknadsföring som de hänför sig till näringslivet. De kommer också att genomgå fördjupade studier av olika aspekter av företagsledning. De kan studera förvaltningen av infrastrukturen, i samband med det fysiska utrymmet där arbetet sker, liksom människor och organisationsutveckling, inklusive hyra praxis, utbildning, utveckling och arbetslagstiftning. De lär sig att effektivt utnyttja de mänskliga och materiella resurser och att införliva både kvantitativa och kvalitativa data för att göra bra affärsbeslut.

Blivande studenter är ofta logiskt och detaljorienterad. En BBA-programmet vässar dessa färdigheter och akademiker fram med starka analytiskt och kritiskt tänkande samt exceptionell kommunikation och ledarskap. Dessa färdigheter är bra i både professionella och personliga sfären.

Studenter som är intresserade av en företagsledning program bör forskning potentiella program noggrant för att avgöra som bäst passar deras intressen och mål. Kostnaden för ett program kommer att variera beroende på institution, längden på programmet, och platsen, och blivande studenter bör kontakta skolorna direkt för att fastställa den exakta kostnaden för examen.

Ett antal karriärmöjligheter inom både den offentliga och den privata sektorn väntar alumner av en företagsledning program. En examen kan bli en driftschef, personalchef eller VD-assistent. Han eller hon kan också hitta arbete som konsult, projektanalytiker eller rekryterare.En BBA är också en stark grund för dem som vill fortsätta sin utbildning och bedriva en MBA eller magisterexamen i företagsekonomi.

En BBA i Business Management öppnar dörrarna till många spännande karriärmöjligheter. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.