Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 12 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i TV-produktion 2024

12 Humanistisk kandidatexamen Program i TV-produktion 2024

Översikt

Det finns två huvudtyper av kandidatexamen: Bachelor of Arts (BA) och Bachelor of Science (BSc). Båda graderna tar vanligtvis fyra år att sluta och anses lika med varandra, men kandidatexamen studerar extra allmänna valfria ämnen. Studenter med denna utbildningsnivå kan välja att gå in i arbetskraften eller fortsätta för att få en magisterexamen.

Vad är en BA i tv-produktion? Denna grad kan vara idealisk för dem som är intresserade av att sätta sina kreativa idéer i bruk i film och tv. Eleverna lär sig allt om produktionsprocessen genom specialiserade kurser som täcker alla färdigheter som krävs för att ta en show eller film från koncept till sändning. Kurser i en BA i Television Production program lär eleverna hur man skriver skript, kör kameror, redigera video och mycket mer. Seniorprojekt och praktikplatser som krävs av de flesta program kan ge akademiker en början eftersom de konkurrerar om karriär inom tv-industrin.

Det här studiet utrustar akademiker med en uppsjö av praktiska färdigheter. Lärare kan lära sig lagarbete genom gruppprojekt, liksom hur man kritiserar skärmproduktioner och hur man använder industristandard programvara och hårdvara.

Många faktorer påverkar kostnaden för att få en kandidatexamen i tv-produktion. Undervisningspriserna varierar kraftigt mellan skolor, och den hastighet som en person kan få genom programmet är också en avgörande faktor.

Examensarbete med en BA i tv-produktion kan öppna en värld av intressanta möjligheter inom film- och tv-industrin. En innehavare av denna examen kan hitta ett jobb som arbetar som kamerans operatör för tv-program, filmer och levande sportproduktioner. Ett annat alternativ är att skriva för sådana produktioner, vilket kan innebära skrivskript och pitching-idéer till tv-nät. Andra karriärmöjligheter inkluderar att arbeta som videoredigerare eller till och med jobba hela vägen upp till regissören och vara ansvarig för en hel produktion.

En BA i tv-produktion kunde öppna dörren för ett drömjobb. Många kända skolor erbjuder denna examen, antingen på campus runt om i världen eller via distansutbildning. Om du är intresserad, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • TV-studier
  • TV-produktion
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat