Keystone logo

162 Humanistisk kandidatexamen Program i Scenkonst Teatervetenskap 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Scenkonst
  • Teatervetenskap
Studiefält
  • Scenkonst (162)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Scenkonst Teatervetenskap

Att ta kurser för att få en kandidatexamen är en av de vanligaste metoderna för studier på universitetsnivå för liberal arts entusiaster. Denna grad ges till studenter som fyller tre till fyra år av att studera ämnen som filosofi, humaniora, samhällsvetenskap och konst.

Vad är en BA i teaterstudier? En BA i teaterstudier ger vanligtvis kurser som täcker många olika aspekter av teater, inklusive teater, regissör, ​​scencraft, produktion och scenhantering, dramaturgi och dramaturgi. Studenter studerar också dramatisk litteratur, teaterns inverkan på kultur och teaterkonsthistoria för att runda ut den övergripande lärandeprocessen. För att få praktisk erfarenhet har eleverna möjlighet att vara inblandad i flera skolproduktioner.

Att ta en BA i teaterstudier ger studenterna en solid grund i teaterns olika discipliner och banar vägen för många olika karriärvägar. Eleverna går bort med kritiska tänkande färdigheter och praktiska erfarenheter, vilket gör det möjligt för dem att bedriva forskarutbildning eller påbörjande nivå jobb.

Kostnaden för att delta i kurser för BA i teaterstudier beror på flera faktorer, bland annat i vilket universitet klasserna tas och i vilket land universitetet är bosatt. Eleverna ska leta upp specifika skolor för specifika detaljer om priset för inmatning av programmet.

Teaterstudier kurser armlärare med förmåga att flytta upp till högre utbildningsmöjligheter eller hoppa till karriärer i produktion, lekstöd, undervisning, teaterhantering, scenhantering eller dramatisk kritik. Karriär inom TV-och filmindustrin är också tillgängliga för dem som innehas av BA.

Online klasser är ett bra alternativ för studenter som inte bor nära ett universitet som erbjuder sina program, eller de som inte har tid att delta i kurser i person. Om du vill förvärva en BA i Theatre Studies online, finns det ingen bättre tid än nu. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.