Keystone logo

260 Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (260)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi

En Bachelor of Arts, eller BA, är en akademisk prestation typiskt intjänats efter en tre eller fyra års studier i en liberal arts relaterat ämnesområde som konst, samhällsvetenskap, filosofi eller humaniora. Studenter som framgångsrikt tjäna en Bachelor of Arts är förberedda för karriärer i en mängd olika branscher, och graden är också en förutsättning för de flesta avancerade grader.

Precis vad är en BA i ekonomi? En Bachelor of Arts i ekonomi kombinerar både bokstavlig och kvantitativa kurser i ett försök att förbereda studenterna för arbete i nationella och internationella företag, fackföreningar, finansinstitut, jordbruksnäringen och olika förvaltningsnivåer. Studenter i en typisk Bachelor of Arts i ekonomi-programmet kommer att studera mikro och makroekonomi, kostnadsanalys, strategisk prissättning, statistiska prognoser och marknadsundersökningar, bland andra områden.

Bachelor of Arts i Economics innehavare i allmänhet möjlighet att ansöka om flera positioner och kommandot högre lön än de utan grader. Förutom ökad karriär och ekonomiska möjligheter, kan gradinnehavare också välja att bedriva en högre akademisk examen i företagsekonomi eller offentlig förvaltning, eller liknande områden.

Det finns ingen kostnad för att få en ekonomi examen; snarare, kostnaderna för dessa program varierar beroende på ett antal faktorer, bland annat längden på programmet och den geografiska platsen för skolan, genom vilken den tas.

Nationalekonomi grad innehavare är förberedda för arbete i ett brett spektrum av företag och finansrelaterade tjänster, inklusive de inom affärs, myndigheter, utbildning och ideella sektorerna.Många ekonomi utexaminerade går vidare till att bli projektledare, finansiella planer eller budgetanalytiker, leasingkonsulter, lån officerare, försäljningsingenjörer, statistiker eller systemanalytiker, bland andra positioner.

Studenter intresserade av att erhålla en BA i ekonomi bör utnyttja Master "omfattande databas av program som finns runt om i världen. Många studenter väljer online-program på grund av den flexibilitet i schemaläggning de ger, så om en online-BA i ekonomi är något du vill veta mer om, söka efter program nedan och kontakta antagningskontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.