Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 7 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Strategisk ledning 2024

7 Humanistisk kandidatexamen Program i Strategisk ledning 2024

Översikt

BA grader traditionellt erbjuds inom områden som kommunikation, engelska, psykologi och konst. Ett brett utbud av kurser är tillgängliga för att uppfylla examen krav, vilket gör att större flexibilitet att anpassa en elevs utbildning för att matcha individuella mål och intressen. Vanligtvis program pågå under tre till fyra år.

Vad är en BA i Strategic Management? Syftet med detta program är att ge de studerande en omfattande inblick i de frågor som näringslivsorganisationer genom att fokusera på specifika hantering discipliner och affärsmässiga grund. Det förbereder också eleverna att undersöka organisatoriska processer, uttrycka idéer och genomföra val som påverkar verksamheten i snabba företagsmiljöer. Vissa kärnämnen kan innefatta organisatoriskt beteende, corporate finance, internationella affärer, och ledarskapsteori och upptäckter.

Fördelarna med att tjäna en BA grad bland annat att öka personliga och professionella färdigheter, såsom honing möjligheten att sätta upp mål och strategier och identifiera organisatoriska styrkor och svagheter. Det kan också hjälpa dig att gå vidare i ditt nuvarande område eller starta en ny karriär.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen varierar mellan institutioner och bygger på skolan, programlängd, och studielandet. Det rekommenderas att du kontaktar antagningen kontor anläggningarna som erbjuder program för löpande kostnader och potentiella stipendium och bidragsmöjligheter.

Det finns en mängd olika möjligheter inom på hög nivå för akademiker med en strategisk ledning BA-examen, såsom medicinsk och sjukvårdsdirektören, personalansvarig, organisatoriskt effektiv konsult, strategi och handledare initiativ och affärsanalytiker. Vissa individer väljer att driva företagarsträvanden genom att lämna näringslivet och starta ett företag.Graden kan också tjäna som ett steg mot forskarskolan.

Många institutioner erbjuder online kandidatexamen program för distansutbildning studenter. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Strategi
  • Strategisk ledning
Studiefält
  • Företagsekonomi (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat