Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 4 Kandidatexamina i humaniora (Humanistisk kandidatexamen) i Stadsplanering 2023

4 Humanistisk kandidatexamen Program i Stadsplanering 2023

Översikt

En Bachelor of Arts, eller BA, är en eftergymnasial examen administreras vanligen av en högskola eller ett universitet. Det kan ta fyra år eller mer att slutföra, men de kunskaper och färdigheter som vunnits i ett sådant program kan öppna dörrar till nya karriärmöjligheter och ökad inkomstpotential.

Vad är en BA i stadsplanering? Denna examen är utformad för att lära eleverna att fundera ett samhälles sociala, miljömässiga och ekonomiska resurser samt dess olika behov och att integrera denna information i planer för bostäder, rekreation och kommersiella utrymmen som fungerar elegant och effektivt. Eleverna lär sig att ta hänsyn till skilda behov stads- och landsbygdssamhällen samt offentliga och privata enheter. Kurser kan innefatta studera arkitektur och design principer, ekonomi, allmän ordning, sociologi och miljöfrågor.

Stadsplanering studenter har ofta utmärkta spatial förmåga och en intuitiv förståelse för konstruktionsprinciper.Deras utbildning kan utveckla dessa förmågor, medan förmedla planering och problemlösning färdigheter som kommer att gynna studenter i både deras yrkes- och privatliv.

Kostnaden för en stadsplanering grad beror på en mängd olika faktorer, bland annat hur lång tid det tar att slutföra programmet, det institut som valts och kostnaden för bostäder och böcker. Vissa elever kan vara berättigade till stipendier och bidrag för att hjälpa dem.

Akademiker i en stadsplanering program har många karriärmöjligheter. De kan använda sina färdigheter som arbetar för en statlig myndighet, på en planering och zonindelning kommitté, eller som en del av en stadsförnyelse laget. De kan hjälpa organisationer att bedöma värdet av olika utvecklingsmöjligheter och hjälpa dem att avgöra det bästa sättet att utveckla ett område för att möta budget och miljörestriktioner samtidigt tillgodose behoven i samhället. De kan gå in i privat praktik eller hitta arbete i akademiska institutioner.

Stadsplanering är en spännande bransch med intressanta karriärmöjligheter runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Arkitekturstudier
 • Stadsplanering
Studiefält
 • Arkitekturstudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat