Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 31 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Sportsledning 2023

31 Humanistisk kandidatexamen Program i Sportsledning 2023

overview

En Bachelor of Arts är en grundexamen intjänas av studenter som fullföljer de nödvändiga kraven. De flesta människor har möjlighet att tjäna denna grad inom tre eller fyra år av registrering vid ett universitet. Det finns ett brett utbud av särskilda majors erbjuds som typiskt engagera humaniora eller naturvetenskap.

Vad är en BA i Sports Management? Denna Bachelor of Arts-examen kan förbereda eleverna för att vara effektiva ledare i sportbranschen. Det finns många olika koncentrationer, inklusive motion, händelser och affärer. Program som fokuserar på träning hjälper ofta eleverna lära sig om personlig träning, bygga styrka, konditionering och sjukgymnastik. Andra kurser tillåter eleverna att lära sig hur man organiserar sportevenemang över hela världen. Studenterna har också möjlighet att lära sig om den affärsmässiga sidan av sport. De får oftast färdigheter såsom marknadsföring, reklam och marknadsföring.

De kunskaper som lärs ut genom att anmäla sig en BA i Sport Management-programmet kan hjälpa akademiker träder i kraft i motionsindustrin. De kommer oftast tjänar mer än de som inte tjänar en kandidatexamen 's examen.

Undervisningen är en angelägenhet för många blivande studenter. BA i sport management grader erbjuds i hela världen, därför finns det ingen fast kostnad som hänför sig till examen. Varje institution kommer att ha sina egna specifika avgifter och studiekrav.
Det finns flera karriärmöjligheter för de som utexamineras med en BA i Sports Management. Många studenter blir certifierade personliga tränare och hjälpa människor att uppnå sina träningsmål. Personliga tränare är ofta anställda på gym eller väljer att bli egenföretagare. Akademiker kan också bli tränare och balsam för professionella idrottslag. Fler karriärmöjligheter inkluderar idrottsevenemang chefer, detaljhandel chefer eller marknadsförare för grupper eller företag.Den sportbranschen är bred omfattande och mångskiftande, som erbjuder flera sätt för studenter att hitta tillfredsställande och välbetalda jobb.

Är du intresserad av att anmäla sig till ett universitet för att tjäna din BA i Sports Management? Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

read_more

filters

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Sport
  • Idrottsverksamhet
  • Sportsledning
fields_of_study
  • Sport (31)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format