Keystone logo

19 Humanistisk kandidatexamen Program i Designstudier Mediedesign Speldesign 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Designstudier
  • Mediedesign
  • Speldesign
Studiefält
  • Designstudier (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Designstudier Mediedesign Speldesign

En kandidatexamen utbildas till en student som fullgör ett grundutbildningsprogram inom liberal konst. Den kan fokusera på ett specifikt studieområde förutom att främja kompetens inom kritiskt tänkande och skriftlig och muntlig kommunikation. Slutförandet kräver vanligtvis tre till fyra års studier.

Vad är en BA i speldesign? Denna kandidatexamen är ett pre-professionellt program som förbereder eleverna att komma in i den konkurrensutsatta speldesign och spelutvecklingsindustrin. Det är en tvärvetenskaplig grad som kombinerar matematik, datorkunskaper, konst, projektledning och mer för att utrusta kandidaten med ett brett spektrum av tillämpliga färdigheter för spelproduktion.

Fördelarna med denna typ av examen är många. En student kan förvänta sig att uppnå kompetens inom elektronisk konst och design samt få praktisk kunskap om trendingstrukturer, regler och mål för samtida spel. En kandidatexamen i speldesign kan skapa en grund för framgångsrikt samarbete med kamrater och proffs genom laboratorier och projekt. Att arbeta på projekt med olika individer kan inte bara lyfta fram och utveckla styrkor, utan också göra det möjligt för en student att känna igen hur man bygger ett mångsidigt och framgångsrikt team.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar från program till program. Det är bäst att kontakta universitetets behörighetskontor för att ta reda på undervisnings- och anmälningsavgifter.

Även om speldesignfältet kan vara konkurrenskraftigt, finns det flera, utökade alternativ för någon med kandidatexamen i speldesign. Programmerare arbetar med konstdesigners för att skapa koden som båda bildar spelets struktur och skiljer spelets nivåer. En examen kan gå in i ljud, konstdesign, modellering eller skapande av historier. Konstnärer krävs för textur och miljödesign. Spel kan ta år att utvecklas och producera för marknaden, vilket kräver projektledare. Det finns också möjligheter till professionella speltestare.

Det finns kandidatexamen i speldesign som erbjuds på många universitet över hela världen. Vår databas innehåller all information du behöver för att hitta rätt universitet för att hjälpa dig att starta din karriär inom speldesign. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.