Keystone logo

61 Humanistisk kandidatexamen Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Samhällsvetenskap
  • Socialt arbete
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (61)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Samhällsvetenskap Socialt arbete

Studenter tjänar en kandidatexamen genom att fylla i tre till fyra års studier i en liberal arts eller vetenskapsämne. Denna grundutbildning förbereder eleverna för specialiserade yrken eller relaterad högre utbildning. Studenter med en passion för samhällsvetenskap och andra hjälper ofta till BA i socialt arbete.

Vad är en BA i socialt arbete? Denna grad deltar i mänskligt beteende och psykologi, men den övergripande kursen upprätthåller ett bredare fokus på sociala miljöer, mångfald, socioekonomiska frågor, etik, sociala tjänster och socialpolitik. Eleverna lär sig också om forskningsstandarder och metodik. Graden förbereder slutligen eleverna att analysera moderna sociala frågor och ta itu med dem på olika sätt, till exempel utforma allmän ordning, hjälpa individer genom privatpraxis eller genomföra forskning för att förbättra kunskapen om utbredda frågor.

Denna grad utrustar studenter med relevant teoretisk kunskap och praktiska färdigheter inom forskning, analys och kommunikation. Efter examen är eleverna kvalificerade att genomföra högre utbildning inom samhällsvetenskap eller relaterade områden. Eleverna kan också flytta direkt till givande jobb där de förbättrar andras liv.

Utgifterna för att tjäna en BA i socialt arbete varierar per institution. Kursstrukturen och regionen påverkar ofta den totala gradenskostnaden betydligt, vilket gör det viktigt för studenter att jämföra programalternativ och utgifter vid flera institutioner.

En individ med BA i socialt arbete kan välja mellan olika karriärspår. Kandidater kan arbeta direkt med missgynnade individer genom att tillhandahålla tjänster som rådgivning eller krisintervention. Kandidater kan också arbeta med statliga myndigheter, ideella organisationer eller privata företag för att förbättra den offentliga politiken eller problematiken kring samhällsfrågor, såsom brottslighet och fattigdom. Andra akademiker väljer att bedriva arbete eller högre utbildning i relaterade områden, som offentlig förvaltning.

För många individer är det ett mer önskvärt alternativ att tjäna en kandidatexamen på nätet än att fullfölja graden i en traditionell miljö. Online grader erbjuder flexibilitet samt ekonomiska besparingar. Lyckligtvis erbjuder många institutioner BA i socialt arbete som ett online-utbildningsprogram. För att hitta och ansöka om ett program som intresserar dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.