Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 290 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Scenkonst 2023

290 Humanistisk kandidatexamen Program i Scenkonst 2023

overview

The Bachelor of Arts, eller BA, är en globalt erkänd akademisk prestation som bygger på de kunskaper som erhållits i gymnasiet med fokus på ett visst område i studien. De flesta BA program tar från tre till fyra år att slutföra, då framgångsrika akademiker tjänar ett diplom från skolan.

Precis vad är en kandidatexamen i Performing Arts? "Scenkonst" är ett samlingsnamn för studier av musik, dans och drama praxis, som alla är integrerade i en typisk scenkonst BA-programmet. Eleverna kan räkna med att fördjupa sina kunskaper i alla tre koncentrationer, samt öka deras kunskaper om branschspecifika affärsmetoder och audition tekniker. Ytterligare uppmärksamhet kommer att ägnas åt prestandarelaterade ämnen som teaterhistoria, dans och kultur, musikteater och dansteknik och dramatisk litteratur, bland andra områden i studien.

Studenter som framgångsrikt säkra en Bachelor of Arts i Scenkonst är förberedda för en mängd olika globala karriärer, och också ha färdigheter som behövs för att börja auditions om så önskas. Medan många scenkonst BA innehavare börja arbeta direkt efter examen, andra-särskilt de som är intresserade av undervisning eller andra positioner inom akademin använda den som en språngbräda mot en högre avancerad examen.

Kostnaden för att få en Bachelor of Arts i Scenkonst varierar från skola till skola och land till land. Priset på undervisning baseras på faktorer som prestige universitetet, samt dess geografiska område.

Efter examen, scenkonst grad innehavare är beredda att ta på en rad olika befattningar inom konst och underhållning.Många framgångsrika akademiker går på att arbeta i talent management, film och teater riktning, musik, sammansättning, dans och koreografi, eller som film, tv eller teaterskådespelare.

&nbsp

Studenter som vill lära sig mer om de möjligheter som finns för att utföra konster grad innehavare bör undersöka vår omfattande databas med relaterade program tillgängliga över hela världen. Ytterligare information om varje program kan vinnas genom att utnyttja vår ledande formulär. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

read_more

filters

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Scenkonst
fields_of_study
  • Scenkonst (290)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format