Keystone logo

54 Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring Redovisning och finans 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
  • Redovisning och finans
Studiefält
  • Studier i ekonomi (54)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring Redovisning och finans

En kandidatexamen är en grundutbildning som tilldelas många studenter efter att de har slutat college. Det tar typiskt fyra år att slutföra detta program. Efter examen kommer du att ha färdigheter för arbetsplatsen. Du kan också bedriva en avancerad examen för att lägga till din utbildning.

Vad är en BA i redovisning och ekonomi? Detta är ett grundutbildningsprogram riktat mot studenter som är intresserade av de ekonomiska aspekterna av verksamheten. Dina kurser kommer att förbereda dig för att få certifieringar efter skolgång. Du kommer också att få analytiska färdigheter, ekonomisk expertis och lär dig att göra strategiska beslut i näringslivet. Klasserna är givande och spännande. Dessutom finns det alternativ för att påskynda kursen så att du kan examen tidigare.

Det finns många fördelar med att bedriva en kandidatexamen i redovisning och ekonomi. Under din skola lär du dig färdigheter som efterfrågas av dagens personal. Detta gör det lättare att hitta ett jobb när du har examen. Det finns flera olika program att välja mellan, så att du kan hitta den som bäst passar dina behov.

Kostnaden för att få en BA varierar beroende på var du går i skolan. Eftersom det finns skolor över hela världen är det bäst att kolla på antagningskontoret om kostnaden vid universitetet du är intresserad av att delta.

När du examinerar med din examen kommer du att vara kvalificerad att arbeta som revisor. Du kommer också att kunna arbeta i en rad olika ekonomiska roller. Många människor blir analytiker. Många studenter arbetar med portföljförvaltning. Efter några år på jobbet kan du överväga en avancerad grad att lägga till i ditt CV.

Om du är intresserad av att fullfölja en kandidatexamen i redovisning och ekonomi är det viktigt att hitta rätt program för dina behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.