Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 2 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Medieteknik 2023

2 Humanistisk kandidatexamen Program i Medieteknik 2023

Översikt

En Bachelor of Arts ges till forskare som har genomgått grundläggande studier i en specifik område. Typiskt, kommer programmet att pågå från tre till fyra år, även om en del elever kan avsluta förr. Efter förvärvet denna grad, är du ofta beredda att söka arbete eller gå vidare till högre nivå program.

Vad är en BA i medieteknik? Medieteknik behandlar en mängd olika konstnärliga plattformar, inklusive animering, film, mode, speldesign, grafisk design, kommunikation, psykologi och entreprenörskap. Lektionerna fokuserar på den teknik som behövs för att framgångsrikt navigera dessa medier och förbli konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden. Eleverna lär sig att överbrygga och länka begrepp att utföra flera mål samtidigt. Vissa program har även kurser som lär forskare hur man identifierar innovativa affärsidéer och gå vidare med dem.

En kandidatexamen i medieteknik ger dig de kunskaper du behöver för att arbeta med olika former av media. Du kan lära dig att manipulera program och konstverk för att uppnå ett mål, och du måste möjlighet att arbeta i ett samarbetsprojekt sätt. Dessa färdigheter kan hjälpa dig att hitta arbete och eventuellt en högre lön.

Kostnaden för en BA i medieteknik varierar med läroanstalt och typ av program. Online program är i allmänhet billigare och komma med den extra fördelen av online kursmaterial. Emellertid kan kortare program också begränsa de totala kostnaderna. Det är bäst att kontakta potentiella skolor för att få en bättre uppfattning om de totala kostnaderna.

I den nuvarande ålder av digital teknik, kan en BA i medieteknik hjälper dig att hitta arbete i en mängd olika områden. Du kan arbeta självständigt som en entreprenör och inrätta marknadsföringskampanjer eller webbplatser för kunder.Alternativt kan du ofta hitta arbete med digitala reklambyråer som marknadschef eller strateg. Kommunikation specialister och sociala medier experter har också bakgrund inom detta ämnesområde.

För studenter över hela världen, online klasser ger ett kostnadseffektivt och lättillgängligt sätt att utbilda sig i deras ideala område. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • Media
  • Medieteknik
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat