Keystone logo

10 Humanistisk kandidatexamen Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Ledning inom internationellt värdskap 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Hotell och turism
  • Hotell & Restaurang
  • Ledning inom internationellt värdskap
Studiefält
  • Hotell och turism (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Ledning inom internationellt värdskap

Skaffa en Bachelor of Arts (BA) kan vara en förutsättning för många jobb. Studenter kan finna att de har en mycket större chans att hitta ett arbete om de har avslutat sin examen. Det kan också ge eleverna möjlighet att utforska andra ämnen av studien som kan intressera dem innan han gick över en slutlig studier.

Vad är en BA i International Hospitality Management? Denna studiekurs är utformad för att ge en fördjupad kunskap om för jobbet för att driva internationella gästfrihet anläggningar såsom områden, spa och restauranger. De kurser kan omfatta klasser på restaurang förvaltning, redovisning, händelse planering, mänskliga resurser och gästfrihet lag. Studiebesök och praktikplatser är andra potentiella komponenter i läroplanen.

Studenter väljer att bedriva en examen i gästfrihet för en mängd olika skäl. Programmet lär ut ett antal färdigheter som marknadsföring, problemlösning och logistik, som alla är överföras till många andra yrken.

Det finns många internationella och inhemska skolor som har top-notch gästfrihet program. Blivande studenter bör tala med en antagning officer från någon skola de allvarligt överväger att förstå alla undervisningskostnader och registreringsavgifter. Bekräfta ett särskilt program möter en studerande 's utbildningsbehov är också viktigt.

Den internationella turistnäringen växer med stormsteg. Akademiker i internationella program hospitality management kan befinna sig i hög efterfrågan när det blir dags att söka jobb. Några alternativ bland annat att arbeta för ett hotell, konferenscenter, kasino, golfbanan eller kryssningsrederi. Eleverna kanske också vill bedriva en högre nivå grad, vilket kan göra det lättare att få ett chefsnivå läge på vägen.

Kandidater för denna examen kan börja sin forskning för skolor genom att använda vår omfattande databas.Med klasser på nätet är alternativ du kanske vill överväga om du har fler tidsbrist till ditt schema. För att komma igång med en kurs, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.