Keystone logo

40 Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i management Ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i management
  • Ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (40)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i management Ledarskap

En kandidatexamen är ett fyraårigt program med inriktning på humaniora. De som vill avancera eller förlänga sin utbildning tidigare gymnasiet bör överväga denna grad väg. Speciellt med arbetsmarknaden blir så konkurrenskraftiga, har en kandidatexamen kan ge innehavaren en fördel gentemot konkurrenterna.

Vissa människor kan fråga: "Vad är en BA i ledarskap?" Kort sagt, är det ett utbildningsprogram som utbildar personer i konsten att framdriva utvecklingen av människor och organisationer. Eleverna undervisas gemensamt ledarskapsteorier, principer och begrepp, och de studerar deras effektiva applikationer. De är också utbildad i ledarskap tillämpningar såsom beslutsfattande, etik, konfliktlösning och kunskapshantering. Efter avslutad examen akademiker är redo att göra en stor inverkan på deras väljer arena som utmärkta ledare i samhället.

En BA i ledarskap förbereder individer att hantera alla aspekter av personalhantering. Som sådan, får de ledaregenskaper som kan tillämpas i nästan vilken position som helst. Detta gör dem mångsidiga arbetstagare och multitaskers, vilket är önskvärt att många arbetsgivare.

Denna grad varierar i kostnad beroende på några olika faktorer. Den fysiska platsen i skolan, den normala kostnaden för närvaro och om du väljer att studera på campus eller på nätet bidrar till att bestämma priset.

Ledarskap är nödvändig i alla branscher och områden. Som sådan, det finns ett antal möjliga möjligheter för akademiker. Några vanliga alternativ inkluderar företagsekonomi och ledarskap i organisationer. För dem som tycker den pedagogiska aspekten av ledarskap, kunde företagens utbildning och utveckling vara värt att överväga. De som är intresserade den ideella sektorn kan tänka ideell förvaltning.Individer med en entreprenörsanda kan bli entreprenörer eller affärskonsulter.

Om du önskar att göra en stark inverkan i din kommun och har en gåva för att inspirera, undervisning och snurr andra framåt, bör du överväga att föra en BA i ledarskap. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.