Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 74 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Kriminologi 2023

74 Humanistisk kandidatexamen Program i Kriminologi 2023

Översikt

En BA i kriminologi är en kandidatexamen som är utformad för att ge elevernas kompetens för att kunna arbeta i straffrättssystemet. Denna kandidatexamen tar normalt tre till fyra år för att slutföra och förbereda en kandidat för en karriär relaterad till brottsbekämpning.

Personer som är intresserade av att tjäna grader som gör det möjligt för dem att arbeta inom straffrättsliga systemet frågar ofta, "Vad är en BA i kriminologi?" Detta är en kandidatexamen som bygger på kurser i brottsanalys, utredningar, hemlandssäkerhet och verkställighet av globala lagar. Eleverna kommer att lära sig om att lösa brott, hur man förhindrar dem och kan fokusera på specifika brottsgrupper som vitbrytningsbrott. Innan de antas till detta studieprogram, måste eleverna ha högskoleexamen eller generella ekvivalensgrader och få tydliga bakgrundskontroller.

Att tjäna en BA i kriminologi gör det möjligt för forskare många fördelar. Efter att ha utbildats i detta spännande utbildningsområde, är individer ofta eftertraktade av arbetsgivare och kan få högre löner och mer ansvarsfulla karriärpositioner än icke-avskräckta sökande. Dessa utbildningsprogram hjälper till att förbereda studenterna för karriär inom brottsbekämpning.

Priserna för att få en kandidatexamen varierar beroende på universitetet och dess globala plats. Online kurser prissätts också annorlunda än personliga klasser, så det vore klokt att studenterna kontaktar specifika högskolans antagningskontor för att lära sig om sina nuvarande kursnivåer.

Personer som har BA i kriminologi grader har ett brett utbud av karriärvägar att välja mellan. De kan bli detektiver, fängelsespecialister, parole officerare eller experter i hemlandssäkerhet. Det finns många givande positioner tillgängliga i offentliga och privata säkerhetsbyråer och organisationer.

Om du är redo att ägna ditt liv till en karriär som gör världen till en säkrare plats, kan en BA i kriminologi vara graden för dig. Tiden att ta nästa steg är nu. Sök efter programmet nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i juridik
  • Straffrätt
  • Kriminologi
Studiefält
  • Studier i juridik (74)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat