Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 15 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Kommunikationshantering 2024

15 Humanistisk kandidatexamen Program i Kommunikationshantering 2024

Översikt

En Bachelor of Arts är en mycket relevant examen i dagens värld. De som får en kandidatexamen kan positionera sig för en spännande, givande karriär som tillåter dem att göra stora prestationer, samt tjäna en generös lön.

Vad är en BA i Communication Management? En kandidatexamen 's i kommunikationshantering är ett program där eleverna är utrustade med den kunskap de behöver för att bygga publik, vara en mer effektiv kommunikatör, och använda det senaste inom nya medier verktyg. Några av klasserna deltagarna kan förvänta sig att delta i bland annat PR, introduktion till kommunikation och interkulturell kommunikation. Dessa kurser ge eleverna att kommunicera effektivt med hög nivå chefer och en global publik.

Viljan att uttrycka sig på ett effektivt sätt i en mängd olika scenarier är bara en sak som motiverar eleverna att komma in denna grad väg.Några av de ytterligare kompetens som tar det här programmet kan bidra till att utveckla bland annat skrivande, presentation utveckling och att tala inför publik.

Kostnaden för detta program varierar beroende på institution. Av denna anledning bör de som är intresserade av denna grad vända sig till institutionen de vill delta och begära mer information om programmet och tillhörande kostnader.

De som examen med en BA i Communication Management bidrar till att göra sig värdefull till moderna, konkurrenskraftiga företag som syftar till att kapitalisera på nya medier, att bygga en stark publik och varumärkesimage. Några av de positioner akademiker i detta program kan få inkludera utländska korrespondent, mediaplanerare, copywriter, och PR-chef. Dessa positioner växer efterfrågan.

Både online och offline program är tillgängliga för studenter som vill driva en examen i kommunikationshantering.För att komma igång på din strävan efter denna spännande grad, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
  • Kommunikationshantering
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat