Keystone logo

197 Humanistisk kandidatexamen Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (197)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation

Många studenter som bedriver en Bachelor of Arts, eller en tre-till-fyra år internationellt erkänd akademisk examen, gör det för att uppnå högre betalande positioner inom en viss bransch. Andra väljer att göra det som ett sätt att få en mer avancerad examen. Oavsett ett resonemang i att söka en Bachelor of Arts, göra så typiskt leder till en högre lön och ökade karriärmöjligheter inom ett bestämt område.

Precis vad är en kandidatexamen i kommunikation? The Bachelor of Arts i Kommunikation KONTANTER eleverna för ett brett utbud av medierelaterade tjänster. Studenter i detta studieprogram bör räkna med att främja sina skriftliga färdigheter, utföra mycket komplicerade begreppsanalys och utveckla kritiskt tänkande, samt noga studera de lagar och etiska riktlinjer för media och kommunikation. Studenterna kommer också att träna med hjälp av verktyg och modern medieteknik som vanligtvis används inom området kommunikation.

Studenter som tjänar en Bachelor of Arts i Kommunikation i allmänhet kan befalla bättre löner än sina mindre utbildade motsvarigheter, och är beredda att arbeta i en mängd olika medierelaterade sammanhang. De kan också välja att handväska en Master of Communication eller motsvarande examen, om så önskas.

Liksom de flesta utbildningsmöjligheter, varierar kostnaden för en Bachelor of Arts i Kommunikation väsentligt bygger på längd och prestige av programmet och det geografiska område där den tas.

Studenter som tjänar en Bachelor of Arts i Kommunikation har den kompetens som krävs för att lyckas i både för och ideella sektorn.Många akademiker går på att arbeta som PR eller marknadsföring specialister, företagens utbildare, politiska kampanj direktörer eller chefer, konto chefer, personal proffs eller säljare, bland andra yrken.

För att hitta en Bachelor of Arts i Kommunikation program som passar dina behov, utforska vår omfattande databas av program, eller utnyttja den ledande formen som hjälper länka dig med ett program väl lämpade för dina behov och önskemål. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.